Bayramı Tatlandıracak Lezzetler

Bayramı Tatlandıracak Lezzetler

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bayramı Tatlandıracak Lezzetler

Tarihler: 28 Haziran 2016 Salı ~ 28 Ağustos 2016 Pazar

Firma: Divan Pastaneleri

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 28, 2016 ~ Ağu 28, 2016

Benzersiz lezzetleri ve şık kutuları içerisindeki sunumlarıyla Divan Pastaneleri; madlen çikolataları, pralinleri ve lokumlarıyla bu bayram da sohbetlerinizi tatlandırıyor.

Geleneksel lezzetlerini şık kutularının içerisinde sunarak bayram ziyaretlerini tatlandıran Divan Pastaneleri; bu bayram da sohbetlerinize farklı bir lezzet katıyor.

Klasik tatlardan modern lezzetlere uzanan reçeteleriyle üretilen Divan çikolataları ve el yapımı pralinler, farklı gramaj özelliklerine göre tasarlanmış şık kutularda satışa sunuluyor. Özel tasarım kutular içerisinde mücevher zarafetinde sergilediği ürünleriyle göze ve damağa hitap eden Divan çikolataları bayram ziyaretleri için de zarif bir hediye seçeneği oluşturuyor. Pastaneler içerisinden seçip, lezzetli çikolatalar ve drajeler ile hazırlatabileceğiniz özel hediyelikler de yine Divan Pastaneleri’nde sizleri bekliyor.

Bayramın geleneksel lezzeti Divan lokumları, her yıl olduğu gibi bu yıl da birbirinden farklı lezzet seçenekleriyle bayram ziyaretlerinin vazgeçilmezi oluyor. Narlı fıstıklı, fındıklı, fıstıklı, bademli, naneli, portakallı, damla sakızlı, Türk kahveli, zencefilli, güllü – limonlu, çikolata kaplı güllü, çikolata kaplı fıstıklı ve çifte kavrulmuş fıstıklı Divan lokumları bayramın tatlı sohbetlerinin keyfini ikiye katlıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT