Bayramın Gözdesi Ekose Ceketler

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bayramın Gözdesi Ekose Ceketler

Tarihler: 29 Eylül 2014 Pazartesi ~ 29 Kasım 2014 Cumartesi

Firma: Jakamen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 29, 2014 ~ Kas 29, 2014

Bayramda da şıklığından ödün vermek istemeyenler için Jakamen, yeni sezon ceket koleksiyonunu bayrama özel fiyatlarla erkeklerin beğenisine sunuyor. Gri, lacivert ve mavi tonlarının ağırlıkta olduğu yeni sezonda, kadife kumaşlı ve ekose desenli london kesim ceketlerde son dönemin en trend ürünleri arasında. Sonbahar serinliğinde, bayram şıklığını yansıtacak ceketlere tüm Jakamen mağazalarından ulaşabilirsiniz.

Bayramın sonbahara gelmesiyle birlikte serinleyen havalardan da korunmak isteyen beyler için Jakamen, London kesim ceketler ve slim fit ceketler ile yeni sezonda da ürünlerine zenginlik katarak şıklığın öncüsü olmaya devam ediyor. Şık ve klasik ofis ortamları, rahat ve spor haftasonu yemekleri, resmi iş görüşmeleri kısacası her zevke hitap eden Jakamen, bayramda da ayakkabı, saat, kemer gibi modanın tamamlayıcı aksesuarlarını mağazalarında moda severlerin beğenisine sunuyor. Kaliteli birçok ürün uygun fiyatlara Jakamen mağazalarında ve satış noktalarında trendleri yakından takip eden tüm beyleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT