Bebeğinizi Soğuk Havadan Stokke® ile Koruyun!

Bebeğinizi Soğuk Havadan Stokke® ile Koruyun!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bebeğinizi Soğuk Havadan Stokke® ile Koruyun!

Tarihler: 29 Kasım 2016 Salı ~ 29 Ocak 2017 Pazar

Firma: Stokke

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 29, 2016 ~ Oca 29, 2017

Bebeğinizi, Stokke® bebek arabaları için tasarlanan Kış Koleksiyonu ile sıcacık tutun.

Stokke® arabalarınız için 2016 kışının en kullanışlı ve güzel kombinini tasarladık. “Kış Koleksiyonu” ile bebeğinizi soğuk havalarda stil sahibi görünüşünden ödün vermeden sıcak tutabilirsiniz.

Çocuğunuz, soğuk havalarda bile rahat ve korunaklı bir şekilde kışın tadını çıkartabiliyor. Bunun yanı sıra Stokke® ebeveynleri de düşünerek; arabaya iliştirilen sıcacık eldivenler tasarladı. Hakiki koyun derisi ve yumuşak polar astarından üretilen eldivenler, arabayı sürerken ellerinizin sıcacık olmasını sağlıyor.

Stokke Xplory® koltuğu ve Carry Cot için hazırlanan 2016 Kış Koleksiyonu, gösterişli kapitone detaylara sahip olmakla birlikte; inci beyazı ve akik siyahı renk alternatifleri bulunuyor. Tasarımcılarımız, bu kış hem şık olmanız hem de sıcak kalabilmeniz için her şeyi düşündü! Kış koleksiyonun içinde; spor ve klasik tarza uyum sağlayabilen güneşliği, anne ve baba için çıkartılabilir eldiven ve şehirde gezerken size en büyük yardımı sunacak olan bir alışveriş çantası bulunuyor.

Kış aylarında bebeğinizle dışarı çıkmaktan korkmayın. Alışverişten şehir gezilerine kadar her yere stil sahibi ve konforlu Stokke® Scoot® aracınızla ya da Stokke Xplory® aracınızla gidebilirsiniz. Çünkü Stokke®’nin pusetler için geliştirdiği kış koleksiyonu, size ve bebeğinize en sıcak ortamı sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT