Bebeto’dan Yaza Özel Hafif Lezzetler…

Bebeto’dan Yaza Özel Hafif Lezzetler…

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bebeto’dan Yaza Özel Hafif Lezzetler…

Tarihler: 09 Mayıs 2016 Pazartesi ~ 09 Temmuz 2016 Cumartesi

Firma: Bebeto

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 9, 2016 ~ Tem 9, 2016

Bebeto Fruit Snack ile daha az kalori, daha çok lezzet…

Türkiye’nin en büyük yumuşak şeker üreticisi ve ihracatçısı Kervan Gıda, Bebeto şekerleriyle herkesi gerçek meyve tatlarıyla buluşturmaya devam ediyor. Çocuklar ve çocuklarına sağlık atıştırmalık arayan annelere özel YENİ Bebeto Fruit Snack, yüzde 85 daha az şeker içererek gerçek meyve lezzetlerini en doğal haliyle sunuyor.

Bir poşetin içinde her gün için ayrı yedi paketten oluşan Bebeto Fruit Snack, yüzde 85 gerçek meyve suyundan oluşuyor ve kolesterol içermiyor. Her paketi yalnızca 65 kalori olan Bebeto Fruit Snack, günlük C vitamini ihtiyacının tamamını; A ve E vitamini ihtiyacının ise yüzde 25’ini karşılıyor. Çilekten üzüme, armuttan portakala kadar bir gönbirinden sağlıklı meyve lezzetlerini bir arada sunan Bebeto Fruit Snack hem anneler hem de çocuklar sağlıklı yumuşak şekerlerin tadını çıkarıyor.

Siz de Mayıs ayında satışa çıkacak kalsiyum ve lif kaynağı olan Bebeto Fruit Snack’i deneyerek gerçek meyve lezzetleriyle en hafif şekilde buluşabilirsiniz. Bebeto şekerlerini Mall of İstanbul, Marmara Forum, Cevahir, Tepe Nautilus, Torium gibi alışveriş merkezleri başta olmak üzere Türkiye’de toplam 47 noktada hizmet veren Bebeto Eğlence Adası alanlarında, market ve bakkallarda bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT