Beklenmedik Karşılaşma

Beklenmedik Karşılaşma

Alışveriş Alışveriş Rehberi Beklenmedik Karşılaşma

Tarihler: 15 Ekim 2019 Salı ~ 15 Aralık 2019 Pazar

Firma: L’occitane, Pierre Hermè

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 15, 2019 ~ Ara 15, 2019

L’Occitane’ın ilk kez 2016’da sınırlı sayıda ürettiği L’Occitane X Pierré Herme parfüm koleksiyonu yeniden L’Occitane tutkunlarıyla buluşuyor.

İki yaratıcı marka, üç yıl aradan sonra yeniden buluşuyor. L’Occitane, ünlü Fransız pasta şefi Pierre Hermé ile 2016 yılındaki iş birliğinden doğan ve çok sevilen Pierre Hermé koleksiyonu yeniden L’Occitane severlerle buluşuyor.

Akdeniz ve Korsika adasının güzelliklerini yansıtan, el yapımı, derin ama sade kokular...

14 yaşından beri pastacılık geleneklerini geliştiren ve durmaksızın yeni tatlar yaratan Pierre Hermé, yeni parfüm koleksiyonunda “Tutkuları harekete geçiren içerikler ve keyifli hammaddeler”den ilham aldı. Koleksiyonda pasta kutularını anımsatan şık ve renkli silindir kutuları ile parfüm şişeleri ise L’Occitane’ın kurucusu Olivier Baussan’ın tasarımı.

Tutkularını yeni parfüm koleksiyonunda buluşturan iki marka, ortak amaçlarını, becerilerini ve gelenekleri canlı tutmak konusundaki başarılarını L’Occitane X Pierré Herme koleksiyonuna aktardılar...

Zıt notalarla beklenmedik etkiler...

Jasmin Immortelle Neroli EDT
“Zıtlıklar insanları yakınlaştırır” sözleri ile ünlü şef Pierre Hermé düşüncelerini, yasemin, ölmez otu ve portakal çiçeğinin birlikteliği ile oluşturduğu “Hafif ama zengin, kibar ama ateşli” koku, Jasmin Immortelle Neroli ile hayata karıştırıyor.

Pierre Hermé, çiçeksi ve oldukça feminen olan bu kokuda, beyaz çiçeklerin notaları ile Korsika’nın ölmez otunu birleştiriyor. Üst notaları ile beklenmedik bir şekilde hisleri uyandıran koku, derin bir nefeste limon ve pembe biberin temasını hoş bir esinti ile sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT