Beko Buzdolabında Şoklama Teknolojisi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Beko Buzdolabında Şoklama Teknolojisi

Tarihler: 04 Temmuz 2012 Çarşamba ~ 04 Eylül 2012 Salı

Firma: Beko

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 4, 2012 ~ Eyl 4, 2012

Beko BK 9621 NEY buzdolabı, ‘Şoklama Teknolojisi’ sayesinde et ve balığın besin değerini koruyor.

Beko, sağlıklı ve besin değeri yüksek yiyecekler için akıllı bir çözüm üretti. Şoklama bölmesinde çok hızlı dondurulan et ve balık, hücre yapısı bozulmadığı için daha sonra çözüldüğünde suyunu bırakmıyor ve ilk günkü tazeliğini koruyor. Toplam brüt hacmi 620 litre olan Beko buzdolabı ‘Active Dual Cooling’ No-Frost soğutma sistemine sahip.

420 net hacmi bulunan soğutma bölmesinde yüksekliği ayarlanabilir dayanıklı cam raflar yer alıyor. Kahvaltılıklar için ‘Sıfır Derece’ bölmesi, geniş iki sebzelik çekmecesi, beyaz Led’li iç aydınlatma ve krom şişeliğe sahip soğutucu bölmesi kapı açıkken alarm da veriyor.

143 litre net hacme sahip dondurucu bölmesinde ikili çevirmeli buzmatik, beyaz LED’li iç aydınlatma ve kapı açık alarmı bulunuyor.

Beko buzdolabında hijyen ve tazelik sağlamaya yönelik olarak da mavi Işık teknolojisi, iyonizerli koruma sistemi, antibakteriyel koku filtresi ve antibakteriyel kapı contaları bulunuyor.

A+ sınıfı üstün enerji performansına sahip Beko buzdolabı 10 kg/24 saat dondurma kapasitesine sahip. Enerji tasarrufu sağlayan ürün ayrıca çok düşük ses seviyesiyle de mükemmel bir konfor sunuyor.

Ürün Fiyatı: 3179 TL

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT