Bensimon’dan Konforu Stille Buluşturan Zamansız Bir Koleksiyon: La Tennis

Bensimon’dan Konforu Stille Buluşturan Zamansız Bir Koleksiyon: La Tennis

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bensimon’dan Konforu Stille Buluşturan Zamansız Bir Koleksiyon: La Tennis

Tarihler: 07 Mart 2023 Salı ~ 07 Haziran 2023 Çarşamba

Firma: Bensimon

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 7, 2023 ~ Haz 7, 2023

Fransa’nın ikonik tasarım markası BENSIMON, yaş klişelerini ortadan kaldıran La Tennis koleksiyonu ile şıklığı ve rahatlığı bir arada sunarken, modası asla geçmeyen otantik modelleriyle gardıropların vazgeçilmezi oluyor.

Fransa’nın ikonik tasarımlara imza atan markası Bensimon, her yaştan insana hitap eden zamansız, parizyen, özgün ve renkli bir yaşam biçimini temsil ediyor. Dünyaca ünlü isimlerin de tercihi olan Bensimon, tutkunlarına rahatlığı, şıklığı ve görünümü ile her an her yerde kullanılabilen farklı ve yenilikçi parçalar sunmaya La Tennis koleksiyonuyla devam ediyor.

Bensimon La Tennis ile Rengarenk Tasarım Ayakkabılar
Dünya seyahatlerinden ve ordudan ilham alınarak tasarlanan Bensimon La Tennis koleksiyonu, ilk olarak Serge Bensimon tarafından 70’li yıllarda üretiliyor ve ikonik tenis ayakkabıları Paris’in amblemi haline dönüşürken kadın, erkek ve çocuk seçenekleri ile nesilden nesile aktarılan tasarım anlayışıyla bütünleşiyor. Hem yaz hem de kış mevsimine hitap eden, son kullanma tarihi olmayan Bensimon’lar, yenilikçi tarzınızın tamamlayıcı parçası oluyor.

Geniş renk alternatifleri sayesinde her stile kolayca uyum sağlayan ikonik koleksiyon, kendine özgü bez formuyla dikkat çekiyor. La Tennis koleksiyonu elde zanaatkarlar tarafından boyanıyor; bu da tasarımlar arasında küçük farklılıklar yaratırken tasarımları daha özel kılarak hayranlık uyandırıyor. Doğal kauçuk ve %100 pamuk içeriğiyle Bensimon tenis ayakkabıları, bağcıklı ve bağcıksız, düz ve desenli modelleri ile bir çok kombinasyonda tarzınıza benzersiz bir görünüm, farklı bir hava katıyor.

Bensimon, Pop Corner ve Beymen mağazalarında satışa sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT