Berghoff Virgo Tencere Seti ve Zeno Çaydanlık

Alışveriş Alışveriş Rehberi Berghoff Virgo Tencere Seti ve Zeno Çaydanlık

Tarihler: 28 Eylül 2012 Cuma ~ 28 Kasım 2012 Çarşamba

Firma: Berghoff Virgo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 28, 2012 ~ Kas 28, 2012

Çarpıcı tasarımları ve ergonomik yapıları ile Berghoff Virgo Tencere Seti ve Zeno Çaydanlık, mutfaklarınıza şıklık katıyor…

Sağlıklı, çevre dostu, mükemmel performansılı Berghoff Virgo Fernoceramic Tencereler ve kullanım rahatlığı ile fark yaratan Berghoff Zeno Çaydanlık, hayatınızı kolaylaştırıyor…

Berghoff’un sağlıklı, yanmaz-yapışmaz özelliğe sahip kaplamalı, tamamen doğal malzemeden ve çevre dostu teknoloji ile üretilen döküm tencere seti Virgo, çizilmelere karşı oldukça dayanıklı fernoseramik kaplamadan oluşuyor. Virgo döküm tencere seti, hızlı ve eşit ısı dağılımı ile enerji tasarrufu sağlıyor. Zehirli toksit ve zararlı hiçbir materyal içermeyen Virgo döküm tencere seti, kendine özgü noktalı yüzeyi sayesinde mutfaklarda, mükemmel performans veriyor. Kırmızı, beyaz ve siyah renk seçenekleri olan Virgo döküm tencereler hanımların öncelikli tercihi oluyor.

Berghoff Zeno Çaydanlık , sıra dışı modeli ile kullanım kolaylığını ve şıklığı bir arada sunuyor. Krom ve nikel alaşımlı paslanmaz çelikten üretilen Zeno Çaydanlığın özel demlik tabanı ile demlik bölümü, su haznesinin üstüne tam olarak oturuyor ve demliğin devrilmesini engelleyen bu mekanizma ile tatsız kazalar önleniyor. Su haznesinin ucunda bulunan mekanizma ile de suyun istenilen ısıya geldiğini duyuruyor ve hayatınızı kolaylaştırıyor. Zeno Çaydanlık’ın içinde bulunan özel tel süzgeç, çayınızın mükemmel süzülmesini sağlayarak bardağınızda berrak bir görünüm sağlıyor. Zeno Çaydanlığın ısıya dayanıklı, özel tasarlanmış kulpları ise vidasız monte edildiği için gevşemiyor ve kullanım rahatlığı ile fark yaratıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT