Bernardo Annelerin Sofralarını Renklendiriyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bernardo Annelerin Sofralarını Renklendiriyor

Tarihler: 05 Mayıs 2014 Pazartesi ~ 11 Mayıs 2014 Pazar

Firma: Bernardo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 5, 2014 ~ May 11, 2014

Anneler Günü’nde en değerli varlığınıza hediye seçme telaşını yaşıyorsanız, sofra tasarım uzmanı Bernardo’nun Anneler Günü’ne özel kampanyası sizleri bekliyor. Bir evin mutfağında ihtiyaç duyabileceğiniz birbirinden farklı ürünleriyle Bernardo’da annenize uygun bir hediye mutlaka bulacaksınız. Üstelik Anneler Günü’ne özel gerçekleştirilen kampanya kapsamında 12 kişilik yemek takımı alan herkese 89 parçadan oluşan 12 kişilik “çatal – bıçak seti” hediyesinin yanında anında 200 TL indirim yapıyor.

Sofra başında, annenizle birlikte en sıcak sohbetleri yapıp, anılarınızı biriktirirken bu güzel hediye alternatiflerini Bernardo’nun Türkiye genelindeki 78 mağazasına uğrayarak ya da internet sitesi üzerinden satın alabilirsiniz. Bu özel günde annenizin yanında olamasanız bile sevginizi Bernardo ürünleri ile ulaştırabilirsiniz. Üstelik kargo ücreti de ödemeden.

www.bernardo.com.tr

Annelergünü2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT