Beyaz Sneaker Alışverişinde Temizlik Paketi Hediye!

Beyaz Sneaker Alışverişinde Temizlik Paketi Hediye!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Beyaz Sneaker Alışverişinde Temizlik Paketi Hediye!

Tarihler: 12 Haziran 2019 Çarşamba ~ 12 Ağustos 2019 Pazartesi

Firma: Reebok

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 12, 2019 ~ Ağu 12, 2019

Reebok’ın yeni kampanyası dahilinde; seçili Reebok Beyaz Sneaker ürünlerinden satın alan kullanıcılar, Temiz’den bir Sneaker Temizlik Paketi kazanıyor.

Global fitness ve yaşam tarzı markası Reebok, Temiz ile iş birliği yaparak sneaker severlerin çok seveceği Sneaker Temizlik Paketi kampanyasını hayata geçirdi.

Kampanya dahilinde Reebok mağazalarından, Reebok.com.tr ve belirli Boyner mağazalarından seçili Reebok Beyaz Sneaker ürünlerinden satın alan kişiler Temiz’den bir Sneaker Temizlik Paketi kazanıyor. Geçerli ürün alışverişini yaptıktan sonra tek kullanımlık promosyon kodu kazanan kullanıcılar, kodu Temiz uygulamasında veya web sitesinde kullandıkları takdirde hediyeyi kazanmış oluyorlar.

Reebok.com.tr üzerinde kampanyanın geçerli olduğu seçili Reebok ürünlerine bu adresten göz atabilirsiniz: https://www.reebok.com.tr/beyaz-sneaker-ayakkabida-temizlik-paketi-hediye

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT