Beyazın Asaleti Monist’in İpeksi Dokunuşuyla Farklılık Kazanıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Beyazın Asaleti Monist’in İpeksi Dokunuşuyla Farklılık Kazanıyor

Tarihler: 17 Mart 2014 Pazartesi ~ 17 Mayıs 2014 Cumartesi

Firma: Monist

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 17, 2014 ~ May 17, 2014

Beyazın saf güzelliği ile ipeğin pürüzsüz dokusunu kendine özgü çizgileriyle harmanlayan Monist, kadınlara sade bir şıklık vaat ediyor. Monist ipek dokusuyla dikkat çeken, dökümlü bluz ve gömlek tasarımları, yaz güneşine karşı vücudun terlemesini engelleyerek konforlu bir kullanıma imkan veriyor. Dantel detayları, dikey ve yatay kesimli hatları, farklı formlardaki yakalarıyla farklı beğeni ve ihtiyaçları gözeten Monist bluz ve gömlekler, kadınlara zamandan ve mekandan bağımsız bir moda anlayışı sunuyor.

Modası hiçbir zaman geçmeyen bir klasik; beyaz ipek gömlekler

Modası hiçbir dönem geçmeyen bir klasik olan beyaz ipek gömleklere, farklı form ve motifler katarak kendi özgün stilini başarıyla temsil eden Monist, yazın sade bir ışıltıyla stilini tamamlamak isteyen kadınlara birbirinden zengin seçenekler sunuyor.

Işıl ışıl beyaz tonlarındaki bluzların yanı sıra, kırık beyaz ve bej rengi seçeneklerini de koleksiyona alan ve dantel detaylarıyla da iddialı bir şıklığa imkan veren Monist’in birbirinden zarif bluz modelleri, kadınların şıklık yarışına %100 ipek dokusuyla tam destek veriyor.

Farklı kol boyları ve yaka formlarına sahip bluz ve gömlekleriyle kare kesimli yaka, hakim yaka, V yaka ve boyundan askılı formlarıyla olduğu kadar, dantel ve yandan bağlamalı detaylarıyla da göz dolduran Monist gömlek ve bluzlar, iş hayatında ve günlük yaşamda sade ve kendinden emin bir şıklığa adım atmak isteyen moda severlere hitap ediyor.

Düz beyaz sepet örgü detayı, belde çiçek motifli danteli, metal düğmeli seçenekleriyle farklı beğenilere aynı kaliteyi sunan Monist, yazın tiril tiril dökümlü ve bele oturan gömlek seçenekleriyle de göz dolduruyor.

Monist ürünlerine, Metrocity AVM'deki Monist mağazasından ya da online sipariş verebileceğiniz www.monist.com.tr adresinden ulaşabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT