Beymen Club 2013-2014 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Beymen Club 2013-2014 Sonbahar-Kış Koleksiyonu

Tarihler: 24 Eylül 2013 Salı ~ 24 Kasım 2013 Pazar

Firma: Beymen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 24, 2013 ~ Kas 24, 2013

Beymen Club, 2013-14 Sonbahar-Kış Koleksiyonu’nda sunduğu tasarımlarla ofis şıklığına farklı bir yorum getiriyor. Beymen Club, dünya modasında dikkat çeken trendleri, iş hayatına yansıtarak renkli ve dinamik bir silüet yaratıyor. İş hayatında tercihini klasik ama detaylarla fark yaratmaktan hoşlananlara, diz boyu kalem etekleri desenli ipek gömleklerle kombinliyor. Klasik kesim pantolonlar desenlerle zenginleşerek iş hayatının gri tonlarına neşe katıyor. Renkli kazaklar tüm pantolon ve eteklerle kolay kombinlenerek kadınların kurtarıcısı oluyor. Kış sezonunun öne çıkan deseni leopar ise eteklerde yer bularak iş hayatına farklı bir imza atıyor.

Erkek koleksiyonlarında ise gerek klasik görünümde gömlekle, gerekse trendy bir silüet için boğazlı kazakla kombinlenen takım elbiselerin yanı sıra tek pantolon ve blazer çeketler iş gardırobunun olmazsa olmazları arasında yerini alıyor. Koleksiyondaki kaz tüyü yeklekler da, hem kadın hem de erkek kombinleri için ideal parça oluyor. Beymen Club, Shirt Studio da iş hayatının en önemli parçalarından biri olan gömleklere farklı dokunuşlar getirerek daha şık ve sofistike seçenekler sunuyor. İş hayatına yeni adım adan ve aktif çalışan kişiler için birçok tarzda alternatif Beymen Club mağazalarında yerini alıyor. Ofis şıklığını önemseyen Beymen Club Ekim sonuna kadar yapılacak seçili ürünlerdeki alışverişlere de cüzdan hediye ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT