Beymen Club 2023 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu

Beymen Club 2023 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Beymen Club 2023 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu

Tarihler: 29 Mart 2023 Çarşamba ~ 29 Haziran 2023 Perşembe

Firma: Beymen Club

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 29, 2023 ~ Haz 29, 2023

Beymen Club ilkbahar yaz sezonunda keşfetmenin heyecanını hissedenlerin ülkesi “Summerland”e davet ediyor.

Akdeniz’in canlı ruhundan ilham alan Beymen Club 2023 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu, yalın ancak bir o kadar güçlü, eğlenceli ancak bir o kadar kendinden emin, ilham veren tasarımlarıyla Beymen Club mağazalarında ve www.beymenclub.com adresinde sizleri bekliyor.

Beymen Club Kadın 2023 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu
Beymen Club Kadın 2023 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu, baharın gelişini tropikal desenden ilham alan tasarımların yer aldığı “Soft Tropical” temasıyla müjdeliyor. Mint yeşili ve natürel tonların hakim olduğu tezat olarak mavi tonların ve parlak detayların kullanıldığı temada, tropikal desenli keten şort takımlar, kargo pantolon ve crop toplar öne çıkıyor. İşleme detaylı denim ve trikolar, tropikal desenli gömlek ve elbiselerle tamamlanan tema, Beymen Club kadınının özgür ruhunu vurguluyor.

Feminenliği dengeli bir yalınlıkla harmanlayan “Boho Vibes” temasında, sezonun trendi animal desenler; modern genç formlar, akışkan tencel ve koton karışımlı kumaşlarla modernize ediliyor. Etnik ve geometrik desenlerin siyah, ekru ve toprak tonlarla bütünleştiği tasarımlar Beymen Club kadınının kendine güvenen ve güçlü tarzını öne çıkarıyor.

Akdeniz sahillerinden ilham alan “Vacation Memories” teması, mavi, kırmızı ve beyaz tonlarda romantik silüetlere imza atıyor. Yüksek tasarım çinilerden ve fırça darbelerinden esinlenen desenlerle güçlenen şortlu takımlar, volan detaylı elbiseler, çizgi oyunlarıyla zenginleşen triko ve gömlekler ve poplin elbiseler Beymen Club kadınının romantik ve tutkulu ruhunu Akdeniz sıcaklığıyla buluşturuyor.

Beymen Club kadının dinamik duruşunu tamamlayan “Solar Flare” temasında pembe, sarı ve turuncunun tonları hakimiyeti hissediliyor. Parlak renklerle desteklenen trikolar, denim, teknik ve gofreli kumaşların birlikte kullanımı koleksiyonun doku çeşitliliği arttırken; renkli leopar desenli elbise ve mini etekler yazın heyecanlı ruhunu ortaya koyuyor.

Sezon trendi parlak yeşilin elbiselerde ve oversize gömleklerde karşımıza çıktığı “Acid Garden” temasında yeşil; turuncu ve siyah tonlarla biraraya geliyor. Modern tropikal desenlerin yanı sıra akıcı kumaşlarla tasarlanan elbise ve etekler, Beymen Club kadınına istediği konforu sunuyor.

Lila ve pastel tonların dingin yorumu “Powder Effect” temasında bütünleşiyor. Baskı ve işleme detaylarıyla zenginleşen tshirt’ler, denim ve teknik kumaşların bir arada kullanıldığı tasarımlar, pastel renkli pamuklu sweatshirt’ler ve jersey şortlar günlük stili tamamlıyor.

Beymen Club Erkek 2023 İlkbahar/Yaz Koleksiyonu
Beymen Club 2023 Erkek İlkbahar/Yaz Koleksiyonu, konforu şehir yaşamına taşıyan tasarımlarla sezonu karşılıyor. Kolej stilinden esinlenen kırmızı ve yeşil tonların ağırlıkta olduğu “Sensorial Gradients” teması detaylarda kullanılan teknik kumaşlar ve yaz ruhunu yansıtan grafik çalışmalar ile doku çeşitliliğini arttırırken; keten gömlekler, baskı ve nakışın bir arada kullanıldığı sweatshirt’ler, jersey pantolonlar ile gün boyu enerjik ve dinamik olmak isteyenler için koleksiyonda yerini alıyor.

Beyaz, asit sarı, gri ve mint yeşili tonlarının hakimiyetindeki “Ethereal Mint” teması, iddialı tavrı dengeli bir konfor ve yalınlıkla harmanlıyor. Yaz aylarının vazgeçilmezi keten kumaşlar ve rayon trikolar, temanın renkleri beyaz, asit sarı, gri ve mint tonlarıyla bütünleşerek modern, minimal ve zamansız bir görünüm sunuyor.

“Marin Shades” teması, mavi ve nar çiçeği tonlarıyla en canlı şekilde yazın gelişini müjdeliyor. Yaz coşkusunu hissettiren grafik desenler mayolarla bütünleşiyor. Mavi ve nar çiçeği renginin hakim olduğu teknik baskılı tshirt’ler, çizgili triko kazaklar ve keten gömlekler temaya bütünlük getiriyor. Sezon trendlerindeki batik desen, Beymen Club erkeğinin stilinde güçlü ve renkli bir seçenek olarak yer alırken, geniş doku, desen ve renk seçenekleri sunan keten gömlek ve sweatshirt’ler, dinamik tarzlarıyla sezonun en önemli tamamlayıcıları oluyor.

Denim ve kotonlarda yoğun olarak camel renginin kullanıldığı “Natural Contours” temasında, beyaz silüetlerin yalınlığı ön planda tutuluyor. Başrolde keten ve yıkamalı kumaşların yanı sıra özel teknik kumaşlarla tasarlanan ceketlerin olduğu grup, triko ve ceketlerde kullanılan çizgi oyunları, Beymen Club erkeğinin güçlü stilinin tamamlayıcısı aksesuarlarla günlük hayatın ve ofis stilinin bir parçası olarak koleksiyonda yerini alıyor.

Natürel tonların lacivertle harmanlandığı “Sabor Navy” temasında; casual tasarımlar modern ve yalın bir tasarım bütünü sunuyor. Keten üzerine çizgi desenler ve colorblok oyunların ön planda olduğu temada, keten takımlar ve markanın ikonik polo tshirt’leri Beymen Club erkeğinin casual stilini yaz dinamizmi ile yorumluyor. Bej, soğuk mavi, toprak ve soft tonlar; keten, tensel ve rayon triko kumaşlarla harmanlanarak Beymen Club erkeğine etkili bir görünüm katıyor.

Doğa dostu ve teknoloji ile harmanlanan sürdürülebilir kumaş ve materyallerle tasarlanan “Performance” teması, rayon trikolar, teknik detaylı pantolonlar, takım elbiseler, teknik şortlar ve ikili takımlardan oluşan şık ve rahat tasarımlarıyla üst düzey konfor duygusu yaşatıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT