Beymen Club Erkeklere Özel İlk Mağazasını İstinyePark'ta Açtı

Beymen Club Erkeklere Özel İlk Mağazasını İstinyePark'ta Açtı

Alışveriş Alışveriş Rehberi Beymen Club Erkeklere Özel İlk Mağazasını İstinyePark'ta Açtı

Tarihler: 02 Haziran 2020 Salı ~ 02 Ağustos 2020 Pazar

Firma: Beymen Club

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 2, 2020 ~ Ağu 2, 2020

30 yılı aşkın geçmişiyle Türk moda sektörünün öncü markalarından Beymen Club, büyüyen erkek koleksiyonunu daha geniş bir seçkiyle sunmak amacıyla sadece erkek tasarımlarının yer aldığı ilk mağazasını, 1 Haziran Pazartesi günü İstinyePark AVM’de açtı.

Markanın Türkiye genelindeki 56. mağazası olan Beymen Club İstinyePark Erkek, stil sahibi erkeklere kendilerine özgü bir alanda daha rahat ve ayrıcalıklı bir alışveriş deneyimi sunuyor.

Hazır giyimden ayakkabıya, çantadan aksesuara farklı ürün kategorilerinde en yeni Beymen Club tasarımlarını modaseverlerle buluşturan mağaza, modern dekorasyonu, ferah atmosferi ve uzman satış danışmanları ile her gün 12.00-20.00 saatleri arası hizmet veriyor. Beymen Club İstinyePark Erkek’ın açılışın ardından, İstinyePark’ta uzun yıllardır hizmet veren Beymen Club mağazası ise markanın sadece kadın koleksiyonlarını sunmaya devam edecek.

Beymen CLUB Erkek 2020 İlkbahar Yaz Koleksiyonu’ndaki yeni nesil kumaşlardan üretilen ve katlandığında çanta olabilen ceketler, üç boyutlu jersey takımlar, reflektör ve file detaylı hybrid ürünler, sezonun gözdesi t-shirtler, fonksiyonel eşofman takımlar, reflektör baskılı jakar ve gömleklerle tamamlanan jogger pantolon ve kargo şortların tamamı Beymen Club İstinyePark Erkek’te…

Beymen Club İstinyePark Erkek:
Adres: İstinyePark Alışveriş Merkezi, Mağaza No: F301 (Giriş Kat) İstinye / Sarıyer
Tel: 0212 979 92 07

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT