BEYMEN Collection 2021 İlkbahar Yaz Erkek Koleksiyonu

BEYMEN Collection 2021 İlkbahar Yaz Erkek Koleksiyonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi BEYMEN Collection 2021 İlkbahar Yaz Erkek Koleksiyonu

Tarihler: 24 Mart 2021 Çarşamba ~ 24 Mayıs 2021 Pazartesi

Firma: BEYMEN

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Mar 24, 2021 ~ May 24, 2021

BEYMEN Collection, 2021 ilkbahar yaz sezonunda konfor ve lüksü odak noktasına alan, birbiriyle özgürce tamamlanan tasarımları ile modern erkekler için ayrıcalıklı bir koleksiyon sunuyor.

  Aksesuar ve kumaş detaylarıyla sezona iddialı bir giriş yapan Beymen Collection 2021 İlkbahar/Yaz Erkek Koleksiyonu, ev ve ofis hayatının içiçe geçtiği yeni multifonksiyonel yaşam stilinden ilham alıyor. Şehir hayatında ve seyahatlerde kolaylık sunan kırışmayan takımlardan, nefes alan 120 mikron yün gömleklere ve akıllı elyaflı termal ürünlere çok sayıda fonksiyonel tasarımın yer aldığı koleksiyonda, takım elbiseler yeni nesil kumaşlarla güncellenirken, örme efektli dokuma takımlar ev konforunu ofislere taşıyor. Her yöne esneyen kumaşlarla hazırlanan pantolonlar, maksimum rahatlık çıtasını daha da yükseltiyor.

  Sıcak yazın vazgeçilmezi keten grubu, 2021 ilkbahar yazında geniş renk paletiyle dikkat çekiyor. İpek kaşmir trikolar, keten pamuk karışımı örmelerle desteklenen cool touch efektli lyocell kumaş pantolon ve gömlekler, sıcak yazda ekstra serinlik duygusu yaşatıyor. 

  BEYMEN Collection 2021 İlkbahar Yaz Erkek Koleksiyonu,  BEYMEN’lerde ve www.beymen.com adresinde sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT