Beymen Home'dan Yılbaşına Özel Hediye Önerileri

Beymen Home'dan Yılbaşına Özel Hediye Önerileri

Alışveriş Alışveriş Rehberi Beymen Home'dan Yılbaşına Özel Hediye Önerileri

Tarihler: 18 Aralık 2018 Salı ~ 18 Şubat 2019 Pazartesi

Firma: Beymen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 18, 2018 ~ Şub 18, 2019

Dünyaca ünlü moda ve dekorasyon markalarının en özel tasarımlarını yaşam alanlarını sofistike dokunuşlarla farklılaştırmak isteyenlerle buluşturan Beymen Home, özel hediye seçenekleriyle yılbaşı alışverişlerinizi keyifli bir deneyime dönüştürüyor.

Yılbaşının vazgeçilmezi kar kürelerinden dekoratif mumlara, harfli karaflardan gümüş kaplama aksesuar setlerine yılbaşı hediye alternatifleri 75 TL’den başlayan özel fiyatlarla Beymen Home’larda sizi bekliyor.

Beymen Home, ayrıca dünyaca ünlü dekorasyon markalarının eşsiz ürünlerinden oluşan hediye seçenekleri ile yılbaşı coşkusunu evinize taşıyor. Efsanevi kristal markası Baccarat’ın zamansız ve ihtişamlı tasarımları, Fornasetti’nin ikonik portreler ile süslenen dekoratif tabak ve objeleri, Michael Aram’ın göz alıcı aksesuarları, Richard Ginori’nin geçmişin gösterişli izlerini taşıyan şık sofra ürünleri, Missoni Home’un baskılı saten ve figuratif işleme detaylı yastık ve nevresim takımları, Pip Studio’nun neşeli ve renkli sofra aksesuarları, Etro Home’un ikonik şal desenli ev tekstili ürünleri, dünyaca ünlü kristal markası Moser’in el yapımı objeleri, Go Stationery ve AA Paper Co’nun renkli defterleri gibi farklı fiyat aralıklarındaki Beymen Home hediye seçenekleri arasından sevdiklerinizi mutlu edecek yılbaşı hediyelerinizi seçebilirsiniz.

Sevdiklerine özel lezzetler sunmak isteyenler için ise krokandansütlü ve bitter madlene, spesiyal çikolatalardan trüf çeşitlerine birbirinden lezzetli Beymen Çikolata çeşitleri ve Beymen Kolonya & Lokum setleri farklı gramaj seçenekleriyle alternatif bir hediye seçeneği sunuyor.

Yılbaşı hediye seçimleriniz ya da hediye mesajlarınız için kişiye özel hediye danışmanlık servisi Beymen Gift uzmanlarından yardım alabilir, Beymen Adrese Teslim Hizmeti ile hediyelerinizi Türkiye'nin her yerine en hızlı ve şık şekilde ulaştırabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT