Beymen ile Tatlı Sürprizlere Açılan Bir Yıl

Beymen ile Tatlı Sürprizlere Açılan Bir Yıl

Alışveriş Alışveriş Rehberi Beymen ile Tatlı Sürprizlere Açılan Bir Yıl

Tarihler: 28 Aralık 2022 Çarşamba ~ 28 Mart 2023 Salı

Firma: Beymen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 28, 2022 ~ Mar 28, 2023

Yeni umutlar, yeni başlangıçlar, keşif dolu maceralarla dolu, tutkularımızın peşinden gideceğimiz, hayallerimizi gerçekleştirmek için çalışacağımız bir yıl bizleri bekliyor.

Her yıl ilham veren kampanyaları ve merakla beklenen görkemli yılbaşı vitrinleriyle şehre yeni yıl ruhunu getiren Beymen, yılın en heyecan dolu dönemi yaklaşırken yine çok özel bir kampanyaya imza atıyor: “Happy Tasty Year”!

Yeni yılın hayatımıza katacağı güzelliklerden, hayatın ince zevklerinden ve tatlı sürprizlerden ilham alan “Happy Tasty Year”, Beymen’in ayrıcalıklarla dolu benzersiz hediye seçenekleri ile yaşama tat katan değerleri hayata taşıyor.

Yeni yıla tadına doyulmaz bir başlangıç yapmak için, Beymen mağazalarında Aralık ayı boyunca; Yılbaşı hediyelerinize özel dokunuşlar katarak, sevdiklerinizi daha da mutlu edebileceğiniz kişiselleştirme alanları, yılbaşının vazgeçilmez lezzeti panettoneler, lezzet dolu ikramlar, makyaj ve bakım günleri, canlı müzik ve eğlenceli sürprizlerle renklenecek yılbaşı etkinlikleri sizleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT