Beymen’den Sevgililer Günü’ne Özel Hediye Seçenekleri

Alışveriş Alışveriş Rehberi Beymen’den Sevgililer Günü’ne Özel Hediye Seçenekleri

Tarihler: 29 Ocak 2014 Çarşamba ~ 14 Şubat 2014 Cuma

Firma: Beymen

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 29, 2014 ~ Şub 14, 2014

Beymen, Sevgililer Günü’ne özel hediye seçenekleriyle bu özel günü sevdiklerine daha anlamlı kılmak isteyenlerin yardımına yetişiyor.

Son yılların yükselen trendi aksesuarlar bu sene de sevgililer gününde ilk tercihler arasında yer alıyor; Dannijo kolye ve küpeler, alcozer yüzükler ve İsabel Marrant takılar alternatiflerden bazıları

Tory Burch’ün birbirinden şık desenli ve rengarenk cüzdan ve göz alıcı elbiseleri, Stella Mc Cartney clutch ve cüzdanlar, Charlotte Olympiaesprili gece çantaları, Gianvitto Rossi seksi stletto’lar, Beymen Collection’ın feminen tasarımları ve ACADEMIA’nın form, renk ve desenleriyle dikkat çeken modelleri moda’yı takip eden kadınlar için ideal.

Dekorasyon tutkunları için mutlu tasarım felsefesi ile öne çıkan PİP Studio kupa ve fincanlar aşk’ı günün her saatine taşıyor.

Erkekler için Sevgililer Günü hediyesi alternatifleri arasında,Tateossian’ın şık bileklikleri, Marc Jacobs’ın kaşmir yün karışımı atkıları, Smythsons’ın cüzdan ve deri aksesuvarları, Beymen Collection ve Vanities’in birbirinden farklı kravatları, Dents’in deri eldivenleri, Stetson’ın yün tweed kasketleri ve New Era’nın spor kasketleri yer alıyor.

Sevdiğine parfüm hediye etmeyi tercih edenler için ise sadece BEYMEN Zorlu Center’ da şatışta olan Editions de parfums Frederic Malle, Juliet Has a gun ve Creed gibi niş parfüm markalarından çok özel bir hediye seçmek de mümkün.

Sevgililer Günü hediyenizi almadan önce BEYMEN’e uğramayı unutmayın...

sevgililergünü2014

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT