BG Store ile Bayram Sabahları Daha Güzel

Alışveriş Alışveriş Rehberi BG Store ile Bayram Sabahları Daha Güzel

Tarihler: 23 Ekim 2012 Salı ~ 23 Aralık 2012 Pazar

Firma: BG Store

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 23, 2012 ~ Ara 23, 2012

Tek bir mağazada dünyanın tüm modasını ve çeşitliliğini bulabileceğiniz B&G STORE 2012-2013 Kış Koleksiyonu, zevke ve modaya uygun tasarımlı kıyafetleri ile bayram alışveriş listesinde ilk sırada yer alacak. Bayram sabahında baş ucundaki bayramlığı ile günün en mutlu uyanışlarını B&G STORE çocukları yaşayacak.

Şimdi Bayramlık İhtiyaçları Tamamlama Zamanı
Türkiye genelinde yaygın mağaza ağına sahip B&G STORE’da 14 yaşa kadar istediğiniz çeşitlilikte ürün bulabilirsiniz. Ayakkabılar, hırkalar, ceketler, gömlekler, süveterler, pantolonlar, etekler, elbiseler…Üstelik hepsi uzun süreli kullanımda rahatlıkla tercih edilebilecek, sık yıkama dolayısıyla kolay aşınmayacak kumaşlardan üretiliyor. B&G Store, dinamik geçen yaz sezonunun ardından, soft ve sezonun trend renklerini birleştirerek hazırladığı yeni BG Baby koleksiyonu ile Sonbahar/Kış sezonunda yerini alıyor.

Tüller, Danteller ve Kürkler ile Kız Çocukları Adeta Birer Pamuk Prenses
Doğal, alçakgönüllü ve zarif… B&G Store, bu kış minik kız çocuklarına prensesler gibi yaklaşıyor. Kız çocukları için hazırlanılan BG Baby Sonbahar/ Kış Koleksiyonu’nda bebek pembesine gold rengi baskılar eşlik ediyor. Bebek pembesinin şıklığı ise dantel, tül ve kürk gibi materyaller kullanarak tamamlanıyor. BG Baby, giysilerde bebek hissini arttırmak amacı ile kız çocukları koleksiyonunda ceylan grafiğine ağırlık veriyor.

Kalite ve Şık Detaylar ile Riccione Farkı…
0-3 yaş ve 4-14 yaş aralığında olan Riccione markası ile örme ve dokuma kumaşlar bir arada kullanılıp ince 3 iplikten eşofmanlar, pike ve süpremden pololar, poplinden gömlekler hazırlandı. Jean pantolonlar, hırkalar, kazaklar, süveterler, şişme yelek ve montlar da koleksiyonda yer alıyor.

2-14 yaş aralığındaki çocuklar için tasarlanan Riccione First Line, kumaş kalitesi, kalıp formları, renk uyumları, şıklığı ve rahatlığıyla göz dolduruyor. Ceketlerde ve yeleklerde kaşe, gabardin, interlok kumaşlar, gömleklerde % 100 koton olan poplinler, pantolonlarda yumuşak tuşeli gabardinler, t-shirtlerde süprem ve trikolarda ise kaşmir kullanılıyor.

Spor detaylarla süslenmiş, örme ve dokuma ceketler ise koleksiyonun en iddialı parçaları. Tuşesinin yumuşaklığıyla hem anneleri hem de çocukları çok memnun edecek olan dar kesim gabardin pantolonlar birçok renk seçeneği ile kullanıcısıyla buluşuyor.

Ayrıca koleksiyonlarda kravat, papyon, şal gibi aksesuarlar da bulunuyor.

B&G Store, küçük beyler ve hanımefendileri bayramlıklarını almak üzere mağazalarına bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT