Bien ile Evlere de Yaz Geliyor!

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bien ile Evlere de Yaz Geliyor!

Tarihler: 02 Temmuz 2012 Pazartesi ~ 02 Eylül 2012 Pazar

Firma: Bien

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 2, 2012 ~ Eyl 2, 2012

Her yeni koleksiyonuyla kendi benzersiz çizgisini oluşturan Bien, evlerinde ferahlık için yaratıcı çözümler arayanlara alternatifleri sunuyor. Yaşam alanlarına huzur veren, yazın tatil havasını yaşatan serileri ile evlere yeni bir tazelik katan Bien, yaz aylarında da mekanları saran özgün tasarım ürünleriyle yaşam alanlarını serinletiyor.

Barça: Ortaçağdan 21. Yüzyıla…

Geleneksel ile moderni harmanlayan Barça serisi, Ortaçağ’dan aldığı ismini 21. Yüzyıl teknolojisiyle birleştirerek, geçmişin güzelliğini bugünün yorumuyla mutfak ve banyolara taşıyor. Dijital teknolojiyle 30x80 cm ebadında üretilen serinin Osmanlı ve Gül Beyaz fonları, Osmanlı Beyaz, Gül Beyaz ve Antik dekorları ile hareketli ve özgün mekânlar oluşturulmasına olanak veriyor.

Eramosa : Maskülen…

Kanada kökenli Eramosa mermerinden ilham alınarak üretilen doğal ve sıcak renk tonlarına sahip seri hoş ve yumuşak bir kontrast içerirken, geniş kullanım yelpazesiyle farklı seçeneklere ışık tutuyor.

İnce damarlı görünümü ile doğallığı son noktasına kadar yaşatan Eramosa serisi kahve, vizon ve fildişi alternatifleri ile Bien’in iddialı ürünlerinden biri oluyor.

21x63 duvar ve 40x40 yer karosu olarak üretilen Eramosa, rektifiyeli olmasının ve dijital teknolojinin sağladığı avantajların tümünü bünyesinde barındırıyor. 21x63 ebatlardaki Leaf ve Edera dekorlar ise serinin sadeliğine dinamizm katıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT