‘Bikini Day’ Penti’de Başlıyor

‘Bikini Day’ Penti’de Başlıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi ‘Bikini Day’ Penti’de Başlıyor

Tarihler: 05 Temmuz 2018 Perşembe ~ 08 Temmuz 2018 Pazar

Firma: Penti

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 5, 2018 ~ Tem 8, 2018

Tatil denilince akla gelen tüm ihtiyaçları bir arada sunan Penti, 5-8 Temmuz tarihleri arasında gerçekleşecek ‘Bikini Day’ kampanyası ile yaz heyecanını ikiye katlamaya hazır.

Sadece bikini ve mayolarla değil, kıyafetlerden aksesuarlara kadar geniş bir plaj koleksiyonu sunan Penti, 5-8 Temmuz arasında gerçekleşecek ‘Bikini Day’ kampanyası ile %30 indirim fırsatı sunacak. Plaj koleksiyonundaki tüm ürünlerde geçerli olacak indirim tüm mağazalarda ve www.penti.com’da sizleri bekliyor.

Farklı temalar, farklı hikayeler…

Penti 2018 Plaj Koleksiyonu birbirinden farklı tema ile her tatile ayrı ve özel bir kombin sunuyor. Sezonun öne çıkan renk ve desenlerini barındıran koleksiyon ile plaj modasına dair tüm anahtar parçaları sunan marka, sizi bu yaz hikayesinin sıcacık bir parçası yapmaya hazır.

Desenlerin sahneyi aldığı Nominative Koleksiyonu, Afrika’nın kendine özgü egzotik ruhunu yakalayan Culture Koleksiyonu, Arizona’nın ucu bucağı olmayan çöl esintilerini plajlarda hissettiren Western Koleksiyonu, çiçeklerle iç içe Tropic Koleksiyonu, sloganlar ve mesajlarla yaz sıcaklarına meydan okuyan Enerji Koleksiyonu ve balayının yıldızı olan Bride Plaj Koleksiyonu sizi bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT