Bir Dünya Çiçek

Bir Dünya Çiçek

Tarihler: 09 Mayıs 2018 Çarşamba ~ 09 Temmuz 2018 Pazartesi

Firma: Brook Brothers

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 9, 2018 ~ Tem 9, 2018

Anneler Günü’nü 11 Mayıs’ta Kalamış’taki mağazasında gerçekleştireceği davetle kutlayacak olan Edwards, Anneler Günü’ne özel Brook Brothers powerbanklerin satışından elde edeceği geliri Türk Eğitim Vakfı’nın Bir Dünya Çiçek projesine bağışlayarak gençlerin eğitimine katkı sağlayacak.

8 Mayıs itibarıyla Edwards mağazalarından 100 TL nakdi ederi olan powerbank satın alanlar bunun 25 TL’sini Türk Eğitim Vakfı’ndan burs alan gençlere eğitimleri için hediye etmiş olacak. Powerbanklerin satışını 11 Mayıs’ta Kalamış’taki davette de gerçekleştirecek olan Edwards Anneler günü hediyem gençlere umut olsun diyen herkesi 11 Mayıs Edwards Anneler Günü etkinliğine davet ediyor.

Türkiye’nin Eğitim Vakfı ve modanın kaliteyle şıklığı bir arada sunan markası Edwards, eğitime destek vermek için bir kere daha güçlerini birleştirdi. Türk Eğitim Vakfı’nın, mutlu gün kutlamalarında yenilikçi, şık ve bilinçli bir seçim olarak bağış karşılığı sunduğu ‘Bir Dünya Çiçek’ projesi kapsamında tasarlanan dev çiçekleri, mağazalarında müşterilerine sunan Edwards, bu Anneler Günü’nde eğitime katkılarıyla gençlerin hayallerine yaklaşmasına vesile oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT