Bir İşe Değil, Çok İşe Yarayan Aksesuar

Bir İşe Değil, Çok İşe Yarayan Aksesuar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bir İşe Değil, Çok İşe Yarayan Aksesuar

Tarihler: 22 Ekim 2018 Pazartesi ~ 22 Aralık 2018 Cumartesi

Firma: Celly

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 22, 2018 ~ Ara 22, 2018

İtalyan mobil aksesuar markası Celly’nin geliştirdiği “Squiddy” Bilkom Güvencesiyle şimdi de Türkiye’de. Selfie çubuğu, tripod, telefon ve tablet tutucu olarak kullanılabilen Squiddy, aynı anda pek çok aksesuarı taşımaya da son veriyor.

6 adet ultra esnek kolu ve 23 adet güçlü vantuzu ile her yere güvenli bir şekilde sabitlenebilen “Squiddy”, özgürce fotoğraf ve video çekmeyi sağlayan tripod veya selfie çubuğu görevi görüyor.

Cebe sığabilen katlanabilir yapısıyla her zaman yanınızda taşıyabileceğiniz Celly Squiddy, ayarlanabilir kelepçesi sayesinde tüm cep telefonlarına, vida dişi sayesinde ise aksiyon kameralarına uyum sağlıyor.

Suya dayanıklı materyalden oluşmasından dolayı dış ortamda da kullanım kolaylığı sağlayan Squiddy’nin bisiklet gidonuna, demir çubuklara, banklara, ağaç dallarına veya istenilen herhangi bir yere dolanarak kullanılması mümkün.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT