Birbirinden Renkli Tişörtler ile MILLET Bu Yaza Hazır

Alışveriş Alışveriş Rehberi Birbirinden Renkli Tişörtler ile MILLET Bu Yaza Hazır

Tarihler: 25 Haziran 2013 Salı ~ 25 Ağustos 2013 Pazar

Firma: MILLET

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 25, 2013 ~ Ağu 25, 2013

MILLET ayakkabıları eşsiz rahatlık, dayanıklılık ve kaliteyi ön planda tutarak takipçilerini yeni bir serüvene sürüklüyor. MILLET ilkbahar/yaz koleksiyonu farklı renk ve modeller ile enerjinizi artırırken düşünülmüş teknik detaylar ile de konforu maksimum düzeyde tutuyor.

Konfor ve sportif görünümü bir arada bulunduran MILLET tekstil ürünleri, doğada ve şehirde hafif bir yaz dokusu verirken, rahat giyim sağlıyor. Hafif teknik pamuk kumaşlar ve pamuk-naylon karışımları, işlevsel ve koruyucu dış giyim özelliklerini kullanıcıya hissettiriyor. Ultraviyole korumya sahip MILLET erkek tişörtleri, ıslandığında çok hızlı kuruyor. Streç yapısıyla vücuda tam olarak oturan tişörtlerin antimikrobiyal kumaş özelliği öne çıkan diğer özellikleri arasında yer alıyor.

MILLET uzun süreli kamplarda, seyahatlerde ve tüm aktivitelerde tercih edilen birbirinden farklı çok yönlü sırt çantaları tasarlıyor. Çantaların ayarlanabilir sırt sistemleri sırtı çok iyi kavrıyor ve mükemmel bir taşıma konforu sağlıyor. 15 litreden 70 litre ye kadar iç hacime sahip olan sırt çantasında bir çok ince detay düşünülmüş. Uyku tulumu taşınabilen çanta içi seperatörü, fermuarlı ve fileli yan cepler, çıkartılabilir çanta yağmurluğu ve ayarlanabilir sırt sistemleri ile sırt çantasından beklenen tüm performansı maksimum düzeyde sergiliyor.

MILLET, ilkbahar/yaz koleksiyonu tekstil ve aksesuarlarına ait geniş ürün yelpazesi Adventure Republic mağazalarında satışa sunuluyor. www. adventurerepublic.com

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT