Birbirinden Renkli Yürüyüş Ayakkabıları

Birbirinden Renkli Yürüyüş Ayakkabıları

Alışveriş Alışveriş Rehberi Birbirinden Renkli Yürüyüş Ayakkabıları

Tarihler: 27 Ağustos 2018 Pazartesi ~ 27 Ekim 2018 Cumartesi

Firma: Lumberjack

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 27, 2018 ~ Eki 27, 2018

2018 İlkbahar/Yaz sezonunda, hem podyumlarda hem sokaklarda sıklıkla rastlayacağımız yürüyüş ayakkabıları, rahatlıklarının yanı sıra renkleri ve tasarımlarıyla da dikkat çekiyor. Lumberjack İlkbahar/Yaz 2018 Koleksiyonu’nda yer alan yürüyüş ayakkabıları uzun yol yürüyüşlerinde konfor ve ferahlığı bir arada sunuyor.

Dünyaca ünlü markaların birbirinden farklı renk ve modellerdeki sneaker ayakkabılarını bir arada sunan Lumberjack, yaz mevsiminde yapacağınız tüm aktivitelere ve yürüyüşlerinize şıklık katıyor. Maximum nefes alabilen file üst yüzeyi, bilek desteği sağlayan ayak yakası, yaz sezonu kombinlerine şık bir görünüm kazandırıyor.

Ayağı kavrayan hafif ve şık modellere, dikkat çekici dikişler ve renkli bağcık detaylar eşlik ediyor. Bol pantolonlar, rahat kesim etekler ve jean’lerle kolayca kombinlenebilen Lumberjack yürüyüş ayakkabıları, günün her anında ve her ortamda tarzından ödün vermeden hem şık hem konforlu olmak isteyenlerin tarzının en özel tamamlayıcısı olacak.

Sportif ve casual parçalarla rahatlıkla bir araya getirebilen yürüyüş ayakkabılarında yeşil, mavi, kırmızı, gri, turuncu, lacivert ve pembe tonlarının ağırlıkta olduğu modellere ilkbahar esintisi tüm enerjisiyle yansıyor. Koleksiyonunda yer alan beyaz taban detaylı ayakkabılarda dikkat çeken renkli şerit detayları ise yeni sezon kombinlerine şık bir görünüm kazandırıyor.

Lumberjack’in oldukça zengin 2018 İlkbahar/Yaz koleksiyonunu daha yakından görebilmek için FLO mağazalarını veya www.flo.com.tr ve www.lumberjack.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

Instagram / Twitter / Facebook - lumberjacktr

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT