Biscolata Pia ile Lezzet Yolculuğuna Çıkın

Alışveriş Alışveriş Rehberi Biscolata Pia ile Lezzet Yolculuğuna Çıkın

Tarihler: 11 Ekim 2012 Perşembe ~ 11 Aralık 2012 Salı

Firma: Şölen Çikolata

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 11, 2012 ~ Ara 11, 2012

Altında yumuşacık keki, ortasında nefis meyve jölesi ve üzerindeki gerçek çikolatasıyla Biscolata Pia, frambuazlı, portakallı ve egzotik çeşitleriyle damaklarda ziyafet yaşatıyor.

Hayatı tutkuyla yaşamayı tercih edenlerin markası Biscolata, birbirinden lezzetli ve kaliteli ürünleriyle damak zevkinize hitap ediyor. Biscolata ürün çeşitleri arasında yer alan Pia, içerisindeki gerçek çikolata ve meyve jölesiyle damaklarınızda vazgeçilmez bir tat bırakıyor.

Yeni ve kışkırtıcı lezzetlere açık, ağzının tadını bilenlere kusursuz bir deneyim vaat eden Biscolata Pia ailesinin Egzotik, Frambuazlı ve Portakallı çeşitleri bulunuyor. Pia ailesine son olarak katılan Egzotik’in jölesinde şeftali, mango ve ananastan oluşan egzotik meyveler yer alıyor.

Reklam filmleriyle sosyal medyada çığır açan Biscolata, sizleri Pia’nın büyülü lezzet dünyasında kaybolmaya davet ediyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT