Bosch Athlet Kablosuz Dik Şarjlı Süpürge

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bosch Athlet Kablosuz Dik Şarjlı Süpürge

Tarihler: 27 Haziran 2014 Cuma ~ 27 Ağustos 2014 Çarşamba

Firma: Bosch

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 27, 2014 ~ Ağu 27, 2014

Bosch Ev Aletleri’nin sunduğu yeni kablosuz dik şarjlı süpürge “Athlet” ile kusursuz temizlik elde etmek için priz aramakla veya dolanan kablolarla uğraşmak tarihe karışıyor. Toz torbasız SensorBagless™ teknolojisi, güçlü Lityum-İyon bataryaları, yaklaşık üç kilogramlık ağırlığı ve kolay manevra kabiliyeti ile Athlet, klasik elektrikli süpürgelerle boy ölçüşen bir temizlik performansı sunarken, şık tasarımı ile göz dolduruyor.

Doğa dostu teknolojileriyle enerji ve su tasarrufu sağlayan, doğal kaynakları koruyarak gelecek nesilleri düşünürken aynı zamanda hayatı kolaylaştıran Bosch Ev Aletleri, yeni kablosuz dik şarjlı süpürgesi “Athlet” ile kusursuz temizlik sağlıyor. Bosch Athlet ile priz aramakla veya dolanan kablolarla uğraşmak tarihe karışıyor; yerleri süpürmek hızlı ve zahmetsiz hale geliyor

Toz torbasız “SensorBagless™” Teknolojisi ile minimum eforla maksimum temizlik

Kablosuz elektrikli süpürgeler, klasik elektrikli süpürgelere kıyasla çok daha fazla kullanılıyor. Bu nedenle, kablosuz elektrikli süpürgelerin, evi güzelce süpürebilmesinin yanı sıra az bakım gerektiriyor olması da önemli. Bosch Athlet’in sahip olduğu SensorBagless™ Teknolojisi, üstün temizlik performansı için süpürgenin filtrelerinin her zaman maksimum seviyede çalışmasını sağlıyor. Filtre dolduğunda sensör kontrol göstergesinin kırmızı ışığı yanıyor ve sizi uyarıyor. Toz haznesi kolaylıkla boşaltılabiliyor. Yenilikçi filtreler yıkanabiliyor ve ömür boyu dayandıkları için değiştirilmeleri gerekmiyor. Bu sayede, Athlet, torba ve filtreler için herhangi bir ek maliyet olmaksızın tüm ömrü boyunca kusursuz temizlik performansı sağlıyor.

Kısa Şarj Süresi ile beklemek yok!

Bosch Athlet dik şarjlı süpürgenin, tekrar şarj olması için uzun süre beklemeniz gerekmez. Sadece 3 saatte batarya %80 oranında dolar; 6 saatin sonunda ise %100 dolum gerçekleşir. Üstelik üç aşamalı elektronik koruma sistemi sayesinde cihaz tam şarj olduğunda şarj işlemi sonlanır. Sahip olduğu elektronik koruma sistemi fazla ısınmayı ve şarj edilebilir bataryaların deşarjını önler.

Bosch Lityum-İyon Teknolojisi ile üst düzey performans

Bosch Athlet’te kullanılan Lityum-İyon bataryalar, tekrar şarj edilebilir, uzun ömürlü ve yüksek performanslıdır. Lityum-İyon teknolojili bataryaya sahip olan Bosch Athlet süpürgesi ile 60 dakikaya kadar kesintisiz temizlik imkanı sunarak tüketicilerin beğenisini kazanıyor.

Hafif, ergonomik ve şık...

Yaklaşık üç kilogram ağırlığında olan Athlet, hafif olmasının yanı sıra düşük ağırlık merkezi ve dengeli ergonomisi ile, ele mükemmel şekilde oturuyor. Esnek başlığı sayesinde son derece kolay manevra yapabilen Athlet, kanepe ve dolapların altındaki en uzak açılara dahi uzanıyor. Kablosuz olduğu için prizlerin az sayıda olduğu mekânlarda bile kullanılabiliyor. Tasarımı ile, hem şarj olurken hem de kullanırken, bulunduğu ortama şıklık katıyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT