Bosch Çamaşır Makinesi Alana, Kurutma Makinesi Yüzde 40 İndirimli

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bosch Çamaşır Makinesi Alana, Kurutma Makinesi Yüzde 40 İndirimli

Tarihler: 05 Aralık 2012 Çarşamba ~ 31 Aralık 2012 Pazartesi

Firma: Bosch

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 5, 2012 ~ Ara 31, 2012

Bosch Ev Aletleri, herkes, çamaşır bakımında Bosch farkını bizzat yaşayabilsin diye Kasım ayında başlattığı, indirim kampanyasını Aralık’ta da sürdürüyor. “Fırsatı kaçırdım” diye üzülenlere yeni yıl sürprizi yapan Bosch’un 31 Aralık’a kadar devam eden kampanyası kapsamında herhangi bir Bosch çamaşır makinesi alana, Bosch kurutma makinelerinde yüzde 40 indirim fırsatı sunuluyor. Banyolar, Bosch’un üstün yıkama ve kurutma performansına sahip ürünleri ile yenileniyor.

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünkü değil, gelecekteki yaşamımızı da iyileştiren teknolojiler sunan Bosch Ev Aletleri, Kasım ayına özel başlattığı çamaşır ve kurutma makinesi kampanyasını Aralık ayında da sürdürüyor. Avrupa’nın enerji verimliliği lideri, banyolara 2013 kış modasını taşıyacak kampanyası kapsamında herhangi bir Bosch çamaşır makinesi alana, kurutma makinesi modellerine yüzde 40 indirimle sahip olma fırsatı sunuyor. Bosch, her giysinin, her kumaşın sahip olduğu farklı doku ve özelliklere uygun olarak geliştirilmiş bakım programları ile donattığı çamaşır ve kurutma makineleri ile tüketicisine en iyi sonuçları sunmayı hedefliyor. Bonus kredi kartı sahipleri peşin fiyatına 10 taksit ve 4 ay taksit erteleme ayrıcalıkları ile bu kampanyadan yararlanabiliyor.

“Bosch ürünleri size yalnızca günlük yaşamınızı değil geleceğinizi de iyileştiren teknolojiler sunar”

Yılbaşı 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT