Bosch Çay ve Tost Makineleri Ramazan’ın Sağlıklı Sahurlarına Eşlik Ediyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bosch Çay ve Tost Makineleri Ramazan’ın Sağlıklı Sahurlarına Eşlik Ediyor

Tarihler: 21 Haziran 2012 Perşembe ~ 21 Ağustos 2012 Salı

Firma: Bosch

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 21, 2012 ~ Ağu 21, 2012

Bosch küçük ev aletleri ailesinin ayrılmaz ikilisi Teaxx One Touch çay makinesi ve Toastexx tost makinesi sayesinde 11 ayın sultanı Ramazan’ın yaz sıcaklarına geldiği bu dönemde son derece hafif ve sağlıklı sahur sofraları hazırlanabiliyor. Sadece tek tuşla çay hazırlama ve farklı ısılarda ayarlanabilen alt ve üst ızgara plakaları ile tost yapma kolaylığı sunan Bosch çay ve tost makineleri, sıkı ve lezzetli bir sahur kahvaltısı ile güne başlama ayrıcalığı yaşatıyor. Ramazan boyunca kilo almadan, sağlığını koruyarak oruç tutmak isteyenler için çok ideal ve pratik bir ikili oluyor.

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünü değil, geleceğimizi de iyileştiren Bosch Ev Aletleri, küçük ev aletleri ailesindeki çay ve tost makineleri ile bu yıl en sıcak döneme rastlayan Ramazan ayında, sahur sofralarını hafif ve sağlıklı kahvaltılıklarla donatmak isteyenlerin en büyük yardımcısı oluyor. İftarda da sağlıklı ve hafif beslenmek isteyenler için de oldukça pratik bir seçenek sunan bu ikili, herkesin hayatını kolaylaştırıyor. Son derece modern tasarımı ve şık görünümünün yanı sıra aynı zamanda çok işlevsel de olan Bosch Toastexx TFB4431 tost makinesinin farklı ısılarda ayarlanabilen alt ve üst ızgara plakaları ile tost, ızgara ve pişirme işlemleri çok pratik hale geliyor. Bosch Teaxx One Touch TTA3010 çay makinesinin sunduğu ayrıcalıklar sayesinde ise sadece tek tuşa basarak, üstelik porselen demlik lezzetinde sahurluklara eşlik eden çay keyfi yaşanıyor.

Bosch Toastexx ile sahur sofralarını hem hafif hem sağlıklı lezzetler süslüyor
Ramazan boyunca hafif yiyeceklerin kolayca hazırlanabileceği Bosch Toastexx TFB4431 tost makinesinin en önemli özelliği, farklı ısılarda ayarlanabilen alt ve üst ızgara plakalarına sahip olması. Bu plakalar sayesinde tost makinesinde örneğin ekmek üzeri kaşar-sucuk yaparken alt ısı farklı, üst ısı farklı ayarlanabiliyor. Bu da, üstteki kaşar sadece erime kıvamına gelirken alttaki ekmeğin kıtır kıtır bir lezzete bürünmesini sağlıyor. Mesela, pizza dilimi ya da kanepe gibi aperatifleri ısıtırken de büyük kolaylık oluyor. Bu özelliği ile Bosch tost makineleri, çok amaçlı kullanım seçenekleri sunuyor. Makinenin yanında aksesuar olarak sunulan fırın tepsisi, Ramazan boyunca çok amaçlı ve pratik kullanımlar sunuyor. Isıtılmak istenen her şey, bu özel tepside kolayca ısıtılabiliyor.

Geniş pişirme alanı, dikey saklama olanağı ve kolayca temizleme imkanı
380x238 mm’lik geniş pişirme alanı sayesinde daha önceden pişirilen bir böreği sadece sıcak tutma ya da hazırlanan lezzetli sandviçleri ısıtarak, lezzetine lezzet katma amaçlı kullanılabiliyor. Yapışmayı önleyici yüzeyi ve kirlenince kolayca çıkarılabilmesi temizlikte büyük kolaylık sağlıyor. TFB4431’in ızgara plakaları dökümden üretilmiş olduğu için oldukça dayanıklı ve çift taraflı olarak kullanılabiliyor. Özel kilit sistemi sayesinde tost makinesi kullanılmadığı zamanlarda dikey olarak da dolap içinde saklanabiliyor. Bu sayede mutfakta, özellikle geniş tezgaha sahip olmayanlar için yerden büyük tasarruf edilmesini sağlıyor. Çelik geniş tutma kolu ile kolay kullanım olanakları sunuyor.

Bosch Teaxx’te “tek tuş”la çay demlemek çok pratik
Bosch Teaxx One Touch TTA3010 çay makinesinin sahip olduğu tek tuş özelliği çay yapmayı çok kolay hale getiriyor. Bu tuş, “suyu kaynattım, çayı içmek için hazır ol” anlamına gelen bekleme pozisyonundayken, yeşil ışığı aktif oluyor. Eğer suyu soğumaya başlıyorsa, otomatik sensör sayesinde kendi kendine tekrar kaynatmaya geçiyor. İki saat boyunca çay makinenize su eklenmezse, ürün kendi kendini kapatıyor. Bosch çay makineleri, pratik olmasının yanında çok da güvenli. Açık unutulduğunda kendi kendini kapatıyor ve hem elektrik tasarrufu hem de güvenlik sağlıyor.

Porselen demlik çay tiryakileri için çok ayrıcalıklı
Çayı keyifle içenler Bosch TTA3010 çay makinesinin porselen demliği sayesinde her yudumda özledikleri lezzeti tadıyor. Ayrıca porselen, cama oranla daha kalın ve geçirgenliği daha az olduğu için ısıyı daha uzun süre muhafaza edebiliyor. Bu da çayın aromasının daha da iyi olmasını sağlıyor.

Dileyene sıcak dileyene buzlu çay
Bosch çay makinelerinin bir diğer öne çıkan özelliği ise ekstra büyük süzgeç (filtre) ve demliğe sahip olması. Bu sayede kalabalık sahur ve iftar sofralarında herkes çay keyfi yapabiliyor. Ayrıca, sıcak yaz sahurlarında veya iftardan sonra çayı soğuk tüketmek isteyenler için de demlenmiş çayı bol buz, limon dilimleri ve isteğe göre az miktar şeker ilavesi ile karıştırıp evde buzlu çay da hazırlamak mümkün oluyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT