Bosch i-DOS Çamaşır Makineleri ile Her Yıkamada 10 Litre Su Tasarrufu

Bosch i-DOS Çamaşır Makineleri ile Her Yıkamada 10 Litre Su Tasarrufu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bosch i-DOS Çamaşır Makineleri ile Her Yıkamada 10 Litre Su Tasarrufu

Tarihler: 09 Şubat 2021 Salı ~ 09 Nisan 2021 Cuma

Firma: Bosch

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Şub 9, 2021 ~ Nis 9, 2021

Bosch Ev Aletleri, ‘Doğa Dostu Teknoloji’ yaklaşımıyla doğal kaynakları korumaya ve sürdürülebilir yaşamı desteklemeye devam ediyor. Su tasarrufu sağlayan teknolojisi ile dikkatleri üzerine çeken Bosch i-DOS çamaşır makineleri, her yıkamada 10 litre su tasarrufu sağlayarak evdeki en iyi doğa dostu yardımcınız oluyor.

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla yaşamı kolaylaştıran ürünler sunan Bosch Ev Aletleri, ‘Doğa Dostu Teknoloji’ yaklaşımıyla da yüksek enerji ve su tasarruflu ürünlerin geliştirilmesinde öncü bir rol üstleniyor. Doğal kaynakları koruyan teknolojiler sunan Bosch Ev Aletleri, doğal kaynakları verimli kullanıyor, doğaya katkı sağlıyor ve sürdürülebilir bir yaşamı destekliyor.

Su kaynaklarının etkin kullanımına dikkat çektiğimiz bugünlerde daha fazla su tasarrufu sağlayan teknolojileri tüketicileriyle buluşturan Bosch Ev Aletleri, i-DOS çamaşır makineleri ile her yıkamada 10 litre su tasarrufu sağlıyor.

i-DOS çamaşır makineleri; akıllı sensörleri ile makinenin içine konulan çamaşırın miktarını, kirlilik seviyesini ve kumaş türünü algılayarak gerekli deterjan, yumuşatıcı ve su miktarını otomatik belirliyor. Böylece manuel dozajlamada gereğinden fazla eklenen deterjanın arıtılması için kullanılan fazla su tüketiminin önüne geçiyor ve her yıkamada 10 litre su tasarrufu sağlıyor. ‘Akışına bırakın’ sloganıyla, her yıkama öncesi makineye deterjan ekleme alışkanlığını da değiştiren i-DOS çamaşır makineleri, 1 litreye kadar sıvı deterjan alıyor ve sonraki 20 yıkamaya kadar ilave deterjana ihtiyaç duymuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT