Bosch Verocafe Latte Espresso Makinesi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bosch Verocafe Latte Espresso Makinesi

Tarihler: 31 Ocak 2013 Perşembe ~ 31 Mart 2013 Pazar

Firma: Bosch

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Oca 31, 2013 ~ Mar 31, 2013

Bosch yeni TES50321 RW VeroCafe Latte espresso makinesi ile evde bir İtalyan barista gibi kahve yapmayı gerçeğe dönüştürüyor. Ayrıcalığını, her parçası özenle ve mükemmel kahve yapmak için tasarlanmış barista teknolojisinden alan Bosch VeroCafe Latte, öğütme, aroma ve sertlik seçenekleri ile her kahve çekirdeğinin hakkını veriyor. Özel süt köpürtme sistemleri ile muhteşem kahve keyfi sunuyor. Uzun boylu Latte Macchiato bardaklarının da kolayca yerleştirilebilmesine olanak tanıyan 15 santimetreye kadar ayarlanabilen kahve çıkış yeri tasarımı ile sınıfında eşsiz.

“Yaşam için teknoloji” sloganıyla sadece bugünkü değil, gelecekteki yaşamımızı da iyileştiren teknolojiler sunan Bosch Ev Aletleri, yeni espresso makinesi TES50321 RW VeroCafe Latte ile en sevdiğiniz kahveye kolayca ulaşma imkânı sunuyor. Kanıtlanmış barista teknolojisi ile Bosch VeroCafe Latte espresso makinesi, her fincanda bambaşka bir kahve keyfinin kapılarını aralıyor. Kavisli ön paneli ve şık tasarımı ile mutfakların havasını da değiştiriyor.

Evinizdeki yeni İtalyan
Bosch, kanıtlanmış barista teknolojisine dayanan yeni VeroCafe Latte ile kahve ve espresso makinelerine yeni bir bakış açısı getiriyor. Zarif metalik renkli, kompakt bu ürün özellikle kahve tutkunlarının en sevdikleri içecekleri zevkle ve kolayca hazırlamalarını sağlıyor. Bosch VeroCafe Latte ile espresso, lungo, cappuccino, latte veya macchiato seçim ne olursa olsun, 19 bar basıncıyla kahve aromasının suya daha iyi karışmasını sağlıyor ve en az bir İtalyan kafesinde içilebilecek kadar mükemmel lezzetli bir kahve hazırlanabiliyor.

Kanıtlanmış Bosch barista teknolojisi
Bosch VeroCafe Lattenin espresso makinesinin her parçası özenle ve mükemmel kahve yapmak için tasarlanmış barista teknolojisi üzerine kurulu. Seramik CreamDrive öğütme birimi, her kahve çekirdeğinden maksimum aroma alacak şekilde, ekstra ince öğütüyor. SensoFlow sistemi ve AromaPro özellikleri ile sıcaklığın her zaman ideal ve su basıncının mükemmel olduğundan emin olmanızı sağlıyor. Yeni VeroCafe Latte, hijyen açısından da yine üstün standartları karşılıyor. CreamCleaner fonksiyonu ile süt sistemi, sadece bir düğmeye dokunarak temizlenebiliyor.

Bu kadar basit: Kahve çeşidini, sertliğini ve aromasını seçin, başlat tuşuna basın
Bosch VeroCafe Latte üzerinde yer alan iki seçim düğmesi, kahveseverlere istedikleri kahveyi çok hızlı bir şekilde hazırlama imkanı veriyor. Birinci adımda beş fincan boyutundan biri, ikinci adımda kahvenin sertliği seçiliyor. Çok hafif, hafif, normal ve güçlü gibi standart seçimlere ek olarak Bosch VeroCafe, AromaDouble Shot seçimi de sunuyor. Bu sayede ekstra güçlü içecekleri tercih edenler için mükemmel dengeli ve yoğun aromalı kahveler hazırlamak lüks olmaktan çıkıyor.

Mükemmel kahvenin garantisi: MilkSteam Direct
Bosch, yüksek, yoğun ve kremsi süt köpüğü ile kahve hazırlamanın, bir sanat olduğuna ve misafirleri etkilemede önemli rol oynadığına inanıyor. Bu inançla tasarlanan VeroCafe Latte espresso makinesinin MilkSteam Direct özelliği, üst üste defalarca cappuccino hazırlasanız da, her fincanda aynı lezzet kalitesini ve performansını vaat ediyor.

15 santimetre kadar ayarlanabilen kahve çıkış yüksekliği ile kendi sınıfında eşsiz:
Bosch VeroCafe Latte espresso makinesi, nefis lezzetlerde hazırladığı kahve çeşitlerinin aynı zamanda şık bir şekilde sunulması için de özel bir tasarıma sahip. 15 santimetreye kadar ayarlanabilen kahve çıkış yeri ile uzun boylu Latte Macchiato bardaklarının da kolayca yerleştirilebilmesine olanak tanıyan bu tasarım, VeroCafe Latte’ye kendi sınıfında eşsiz bir değer katıyor.

Kahve lezzetinden ödün vermeden enerjiden tasarruf ediyor
Bosch VeroCafe Latte espresso makinesi, enerji verimliliği ile de farkını ortaya koyuyor ve sadece gerektiği kadar ısıtıyor. Önceden ayarlanmış zaman kadar kullanılmaz ise patentli otomatik kapanma özelliği elektriği otomatik olarak kesiyor. Böylece enerjiden tasarruf sağlarken, aynı zamanda unutkanlıklara karşı son derece etkili ve güvenli bir kullanım da sunuyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT