Bosch’tan Sahurlara Lezzet Katan Sağlıklı Çözümler

Bosch’tan Sahurlara Lezzet Katan Sağlıklı Çözümler

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bosch’tan Sahurlara Lezzet Katan Sağlıklı Çözümler

Tarihler: 20 Haziran 2017 Salı ~ 20 Ağustos 2017 Pazar

Firma: Bosch

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 20, 2017 ~ Ağu 20, 2017

Ramazan boyunca kilosunu ve sağlığını koruyarak oruç tutmak isteyenler için Bosch pratik iki ürün sunuyor. Sahur sofralarının vazgeçilmezi tost ve çay ikilisi, Bosch’un Teaxx TTA2010 çay makinesi ve Toastexx TFB4402V tost makinesi ile kolayca hazırlanıyor.

Bosch Ev Aletleri ürünlerinden çay ve tost makineleri, sahur sofralarını hafif ve sağlıklı kahvaltılıklarla donatmak isteyenlerin en büyük yardımcısı oluyor. Ramazan boyunca hem iftarda hem sahurda sağlıklı ve hafif beslenmek isteyenler için oldukça pratik bir seçenek sunan Bosch çay ve tost makinesi, pratik lezzetler sunuyor.

Modern tasarımı ve şık görünüme sahip Bosch Toastexx TFB4402V, bulaşık makinesinde yıkanabilen eğimli ızgara plakaları ile tost, ızgara ve pişirme işlemleri çok pratik hale geliyor. Tost makinesi eğimli plakaları ile pizza dilimi ya da kanepe gibi aperatifleri ısıtırken de büyük kolaylık sağlıyor. Kullanıma hazır olduğunu haber veren gösterge ışığı sayesinde, doğru zamanda ve sıcaklıkta pişirme imkânı sunuyor. Bosch Teaxx TTA2010 çay makinesinin sunduğu kolaylıklar sayesinde ise sadece tek tuşa basarak porselen demlik lezzetinde, sahurluklara eşlik eden çay keyfi yaşanıyor. Su seviye göstergeli şeffaf su ısıtıcısı ile kişi sayısına göre çay hazırlanabilen çay makinesi, tek elle kolayca açılabilen kapaklı cam sürahisi ile servis sırasında pratiklik sağlıyor. Bosch Toastexx TFB4402V 245 TL, Bosch Teaxx TTA2010 ise 165 TL indirimli fiyatıyla satılıyor.

Bosch ürünleri size yalnızca günlük yaşamınızı değil geleceğinizi de iyileştiren teknolojiler sunar”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT