Bosch’un Üstün Performanslı Elektrikli Süpürgesi

Bosch’un Üstün Performanslı Elektrikli Süpürgesi

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bosch’un Üstün Performanslı Elektrikli Süpürgesi

Tarihler: 19 Eylül 2016 Pazartesi ~ 19 Kasım 2016 Cumartesi

Firma: Bosch

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 19, 2016 ~ Kas 19, 2016

Farklı zeminler için farklı başlıklarla etkili temizlik sağlayan ve benzersiz bir performans sunan Bosch BGL8PERF5 In’genius ProPerformPlus toz torbalı elektrikli süpürge ile sonbaharı en temiz haliyle yaşamak mümkün.

Etkili bir sonbahar temizliği, yazın sıklıkla pencerelerini açık bıraktığımız evimizi tozdan ve polenlerden arındırmak için çok önemli. Her mekân farklı temizlik yöntemleri gerektiriyor. Farklı malzemelerle döşenmiş zeminlere özel uçlar kullanmak ise temizliğin etkisini daha da artırıyor. Özellikle parkelerin temizliği için hassas bir bakım uygulamak gerekiyor.

Bosch BGL8PERF5 In’genius ProPerformPlus özel parke ucuyla parkelerin hassasiyetine uygun bir temizlik sağlarken fayans aralıklarının temizliği için ise özel olarak geliştirilmiş sert zemin ucuna sahip. Kenarlar ve köşeler için dar aralık ucu, mobilya ve yastık için çıkarılabilir fırçalı uç ile teleskopik boruya klipslenebilen 3 parçalı aksesuar setiyle etkili bir temizlik sunan elektrikli süpürge ile halılardan parkelere tüm yüzeylerde derinlemesine bir sonbahar temizliği yapmak mümkün.

Az enerjiyle etkili temizlik
Temizleme performansı, ses seviyesi ve hava filtreleme - emisyon değeriyle üstün bir kullanım sunan Bosch BGL8PERF5 In’genius ProPerformPlus toz torbalı elektrikli süpürge, enerji etiketindeki tüm kriterlerde en yüksek performans olan A değerine sahip. Ürün, en gelişmiş teknolojik donanımıyla mükemmel temizliği garanti ediyor ve düşük enerji tüketiyor. Diğer yandan, temizlik performansından hiçbir koşulda ödün vermeyen In’genius ProPerformPlus son derece sessiz çalışıyor. Yalnızca 69 dB olan ses seviyesi kimseye rahatsızlık vermeyen bir kullanım sağlıyor. Üründeki yıkanabilir HEPA H13 filtre ise kullanıcıları filtre değiştirme masrafından kurtarıyor.

“Bosch ürünleri size yalnızca günlük yaşamınızı değil geleceğinizi de iyileştiren teknolojiler sunar”

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT