Bot Sezonu Açıldı!

Tarihler: 05 Kasım 2015 Perşembe ~ 05 Ocak 2016 Salı

Firma: Ayakkabı Dünyası

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 5, 2015 ~ Oca 5, 2016

Havaların soğumaya başladığı bugünlerde şıklığın tamamlayıcısı botlar, renkleri, tasarımları ve detayları ile kışın en güzel yanını oluşturuyor. Ayakkabı Dünyası, yeni sezona damga vuracak, kadın ve erkek bot çeşitleri ile günden geceye uzanacak alternatifleri bir arada sunuyor.

Artık kombinlerin önemli bir parçası haline gelen botlar, en kullanışlı modeller ve avantajlı fiyatlarla Ayakkabı Dünyası mağazalarında sizleri bekliyor.

Kadın botlarında bu yıl, püsküllü modeller, chelsealer ve platform topuklular dikkat çekiyor. Sezonun öne çıkan maskülen ve kalın topuklu modelleri kadınları rahat ettirirken şıklık da katıyor. Erkek bot modellerinde ise klasik ve sportif tarzlar dikkat çekiyor. Sezonun gözdesi barok modeller farklı deri seçenekleriyle erkeklerin alışverişini kolaylaştıran alternatifler arasında yerini alıyor.

Tüm dünya markalarının en son modellerini bulabileceğiniz Ayakkabı Dünyası’ndaki kampanyaları ve fırsatları Ayakkabı Dünyası mağazalarını ziyaret ederek, www.ayakkabidunyasi.com.tr adresinden ya da www.facebook.com/ayakkabidunyasi, twitter.com/AyakkabiDunyasi, instagram.com/ayakkabidunyasi sosyal medya hesaplarından takip edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT