Boyner, Okul Yolunda Çocuklara Neşeyle Eşlik Ediyor

Boyner, Okul Yolunda Çocuklara Neşeyle Eşlik Ediyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Boyner, Okul Yolunda Çocuklara Neşeyle Eşlik Ediyor

Tarihler: 06 Eylül 2017 Çarşamba ~ 06 Kasım 2017 Pazartesi

Firma: Boyner

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 6, 2017 ~ Kas 6, 2017

Yepyeni bir eğitim öğretim yılı başlarken, anne, baba ve çocukları tatlı bir okul alışverişi telaşı sardı. Heyecan ve coşkunun bir arada yaşandığı okul alışverişleri için aranılan herşey Boyner’de aileleri ve çocukları bekliyor.

Boyner dünyaca ünlü markalara ait ayakkabı, çanta, tekstil koleksiyonları ve Boyner tasarım ekibi tarafından hazırlanan özel markaların birbirinden renkli ve çeşitli ürünleriyle okul yolunda çocuklara neşeyle eşlik ediyor.

Kız çocuklarının renkli dünyasını yansıtan Pink&Orange, en sevdikleri karakterlerden Barbie ve Monster High koleksiyonları sadece Boyner’de sunuluyor. Minik beylerin tarz sahibi koleksiyonu Funky Rocks, babalarla oğullarının ortak tercihi North Of Navy Kids erkek çocuklar için farklı seçenekler sunuyor.

Rengarenk tasarımlarıyla çocukların favorileri Limon Kids, US Polo, Benetton, Koton Kids, Soobe yeni sezon koleksiyonları, Boyner’de çocukların neşesine neşe katıyor.

Nike, Adidas, Puma, Under Armour, Reebok, Skechers ve New Balance gibi dünyanın en iyi spor markalarından her branşa uygun tekstil ürünleri ve spor ayakkabıları, Boyner Genç Aktif Spor katında geleceğin sporcularını bekliyor.

Crocs, Pinkstep, Lumberjack, Gigi, Dockers, Tommy Hilfiger, Camper, Converse, Clarks, Keds’in farklı renk ve modelleri hem spor yapan hem de sportif giyinmeyi seven çocukların enerjisini doruğa çıkarıyor.

Çocuk dünyasının en çok tercih edilen markaları ile Boyner özel tasarım markalarına ait pantolon, gömlek, etek, sweatshirt, hırka, yelek yanı sıra okul alışverişinin olmazsa olmazları sırt çantaları, şapkalar, kalem kutuları ve mataralar ve çok daha fazlası 37 ilde 94 mağaza (outlet mağazalar hariç) ile tıkla www.boyner.com.tr‘de aileleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT