Boyner Özel Kış Sezonu

Boyner Özel Kış Sezonu

Alışveriş Alışveriş Rehberi Boyner Özel Kış Sezonu

Tarihler: 16 Ekim 2017 Pazartesi ~ 16 Aralık 2017 Cumartesi

Firma: Boyner

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 16, 2017 ~ Ara 16, 2017

2017/18 Sonbahar Kış Kadın
Boyner özel markaları yenilenen DNA’larıyla sonbahar-kış sezonunu birbirinden farklı hikayelerden oluşan iddialı ve çarpıcı koleksiyonlarla karşılıyor.

Fabrika
Net çizgisiyle modern ve dinamik bir koleksiyona sahip olan Fabrika, yıllardır şehirli, çalışan kadının vazgeçemediği ilk tercihleri arasında yer alıyor. Fabrika modern kadının her anında stilini ortaya koyabilmesi için 3 farklı tema ile oluşturulan ana koleksiyonun yanısıra her tasarımıyla özel hissettiren ve limitli sayıda üretilen Fabrika Limited serisi ile hafta sonunun sakinliğini zamansız tasarımlarıyla birleştiriyor. Koleksiyonun anahtar parçalarını barındıran Hyperreal Jungle teması, Como yakınlarındaki Villa d’Este bahçelerinin, 21. Yüzyıl kadınının yenilikçi ve dinamik etkileşimi ile yorumlanmış ürünlerden oluşuyor. Elegant Nature teması, şehirli kadının doğaya dönüş özlemini basic ürünler, minimal ve feminen tasarımlar ve sportif parçalar ile ortaya koyuyor. Eclectic Geometry teması ise farklı geometrik biçimlerin birbiriyle ilişkilendirilmesiyle ortaya çıkan tasarımları koleksiyona kazandırıyor. Zarif detaylarla bezeli beyaz gömlekler, yapay kürkle kombinlenen trikolar, metal aksesuarla hareketlendirilen bluzlar, kristal taşlarla detaylandırılan gömlekler, bedeni toplayıp sıkılaşmış hissi veren magic form pantolonlar, sıcak tuşeli ince trikolar, plise detaylarının ön plana çıktığı Fabrika koleksiyonu, sonbahar-kış sezonunda kadınların gözdesi olacak.

House of Camellia
Feminen tarzıyla şehrin ritmini yakalarken günün her anında şıklığından ödün vermek istemeyen kadınların tercihi House of Camellia, tasarım dokunuşu olan sade ve şık parçaları ile göz dolduruyor. House of Camellia sonhbahar-kış koleksiyonunda minimal desenler, dökümlü kumaşlarla birleşiyor. Koleksiyon, rafine bir kış gardırobunun kilit parçalarını barındırarak gündüzden geceye çabasız şıklığın stil sırlarını veriyor. Koleksiyonun “Office Days” temasında zarif ama gösterişli, şık bir kadın ortaya çıkıyor. Siyah ve beyaz, sarının yanısıra markaya özel leopar desen yorumuyla birleşerek günlük hayatın sıradanlığından uzaklaştırıyor. Koleksiyonda her kadının gardırobunda olması gereken küçük, siyah elbiselerin yanısıra her vücut tipine uygun farklı kalıplarda siyah pantolonlar da kurtarıcı olacak kilit parçalar arasında yer alıyor. House of Camellia’nın son teması “Winter Grey&Camel” şömine karşısında geçirilen soğuk bir kış akşamından ilham alırken, grilerle sıcak camel tonlarını birleştiriyor. Kaşe, şişme montlar ve şık kabanlar da koleksiyonu tamamlıyor.

T-BOX
Markanın genç, enerjik, eğlenceli, özgün, yaratıcı ve maceraperest ruhunu yansıtan renkli koleksiyon, rahatlık anlayışına sahip, klişelerden uzak ve giydikleriyle “iyi hissetmek” isteyen genç insanlara hitap ediyor. T-shirtler, sweatshirtler, eğlenceli trikolar, sezonun trendi patch ve yıpratma detaylı denimler, T-Box koleksiyonunun ön plana çıkan parçaları. Dinamik görünümlü farklılaşan parkalar ve renkli montlar, genç ruhu kış sezonunda da perçinliyor. Koleksiyonda techo-knit kumaşlarla farklı baskı teknikleri örme grupları dikkat çekiyor. Spor severlerin favorisi Active spor koleksiyonu performans antrenmanlarında rahatlığın ve esnekliğin yanı sıra dinamizm de sağlıyor. Ayrıca bu yıl ilk kez pijama koleksiyonu hazırlayan T-Box gündüz rahatlığını geceye taşımak isteyenlere özel parçalar sunuyor.

BLACK PEPPER
Kendini özgürce ifade etmekten çekinmeyen, cesur ve cool kadınların markası Black Pepper sonbahar-kış koleksiyonunda, feminen duruşların modern punk algısı ile yorumlanmış modelleri ile sezonun en hit görüntüsünü oluşturuyor. Sokak modasını feminen volanlardan asimetrik bitişlere farklı detaylarla tanımlayan bu koleksiyon, kendini özgürce ifade eden kadının yenilikçi tavrını ortaya koyuyor. Year of the Tiger, Romantik Kamuflaj ve Star Gazer olmak üzere üç hikayeye hayat veren koleksiyon; rahatlıkla kombinlenebilen parçaların yanısıra ayakkabı ve aksesuarlarıyla farklı beğenileri de yakalıyor. Year of the Tige temasında, Japon ezgilerinden yola çıkarak yaratılan kaplan deseni rock chic havasıyla cool bir görünüm vadediyor. Romantik Kamuflaj hikayesinde askeri desenler tercih edilirken, Star Gazer galaksi ve yıldızlardan bir dünyayı gardıroplara taşıyor. Koleksiyonda tshirt, sweatshirt, yıkamalı denimler, kumaş pantolonlar, eteklerle, örme ve dokuma elbiseler Black Pepper’ın rock havasına uyum sağlıyor. Dış giyimlerde kaşe, gümüş, gold, metalik yüzeyli kumaşlar ve peluşlar dikkat çekiyor. Baskılı şifon etekler, kazaklar ve parkalar hem feminen hem de sokak stilini yansıtıyor.

LIMON COMPANY
Casual giyimin köklü markası olan Limon Company, sezon trendlerini casual giyime taşımak isteyen kadınların markası. Ayakları yere basan, gerçekçi ve duruşu ile dikkat çeken kadınlara hitap ediyor. Limon Company sonbahar-kış koleksiyonunda basic tshirt ve sweatshirtler, triko grupları mükemmel kalıp iddiası ile tasarlanan denim koleksiyonu ile kombinleniyor. Trençkotlar, şişme montlar, elbiseler ve hacimli örgü kazaklardan oluşan, volanlı sweatshirt ve gömleklerle fark yaratan bu koleksiyon, sezonun trend öğelerini kullanarak kışlık silüetlere canlılık katıyor. Boyner özel markaları, sadece Boyner mağazalarında ve boyner.com.tr’de satılıyor. Ürün ve marka zenginliğiyle her mevsimde keyifli alışveriş deneyimi sunan Boyner; özel markalarının yanı sıra Beymen, US Polo, Mavi, Koton, Twist, Network, T-Box, İpekyol, Batik, Beymen Business, Beymen Studio, Vero Moda, Pierre Cardin, Dockers, İnci, Tommy Hilfiger, Greyder, Lacoste, Kemal Tanca, Divarese, Camper, Vakko, Clarks, New Balance, Cotton Bar, Birkenstock, Nine West gibi yüzlerce markanın yeni sezon koleksiyonlarını her zevke ve bütçeye uygun seçeneklerle, 37 şehirdeki 94 mağazasında ve boyner.com.tr’de müşterileriyle buluşturuyor.

Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. Hakkında:
Türkiye'nin gıda ve elektronik dışı en büyük perakende grubu olan Boyner Grup şirketlerinden Boyner Büyük Mağazacılık A.Ş. (Boyner), 1981 yılında faaliyete başladı. İlk Boyner Mağazası, ‘Çarşı’ tabelası altında Bakırköy'de açıldı. 2004 yılında ise tüm Çarşı Mağazaları Boyner tabelası altında hizmete devam etti. Sektörün güçlü markalarından YKM’nin hisselerini 2013 yılında satın alan Boyner Büyük Mağazacılık, Türkiye'nin 37 ilinde toplam 94 mağaza (outlet mağazalar hariç)​ ile hizmet veriyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT