Braun ile Sevdiklerinize En Doğru Hediyeyi Bulabilirsiniz

Braun ile Sevdiklerinize En Doğru Hediyeyi Bulabilirsiniz

Alışveriş Alışveriş Rehberi Braun ile Sevdiklerinize En Doğru Hediyeyi Bulabilirsiniz

Tarihler: 26 Aralık 2016 Pazartesi ~ 26 Şubat 2017 Pazar

Firma: Braun

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 26, 2016 ~ Şub 26, 2017

Tüketicilerin yaşamlarını iyileştirmeye odaklı P&G markası Braun, geniş ürün yelpazesiyle sevdiğinize verdiğiniz değeri en iyi yansıtan hediyeleri daha önce görülmemiş bir kolaylıkla seçmenize yardımcı oluyor. Yeni yılda hediye edeceğiniz Braun ürünleri onların ihtiyaçlarını bilerek ne kadar sevdiğinizi gösterebilirsiniz.

Hayatınızdaki özel kadın için en iyi 5 hediye…

1.

YENİ 300.000 Işık atımlı Braun IPL Epilasyon Cihazı/ BD 5001 – 1499 TL
SensoAdapt™ ten rengi sensörüyle devrim yaratan, uzun süre pürüzsüz bir cilt elde etmenin güvenilir ve neredeyse acısız bir yolunu kadınlarla tanıştıran Braun Silk-expert IPL, hassasiyeti ten rengine göre kendi ayarlayan teknolojisi ile etkin, hızlı ve güvenli bir uygulama sunuyor. Üstelik evdeki rahattan ödün vermeden ve tek başına.

2.

Braun Silk-épil 9 SkinSpa 3ü1arada Güzellik Seti /9969e – 619TL
Braun’un en hızlı ve en etkili epilatörü Braun Silk-épil 9 SkinSpa ile sevdiklerinizin kendi cildiyle barışmasını ve özgürleşmesini sağlayın. Günümüzün en yeni güzellik çözümünü ortaya çıkaran Braun Silk-épil 9 SkinSpa ile yeni eksfoliasyon fırçası ve teknoloji harikası epilasyonun buluşması sayesinde her daim ipeksi ve pürüzsüz bir cilde sahip olmak mümkün!

3.

Braun Silk-epil 5/5541 Islak & Kuru Epilatör – 289TL
Sevdiklerinize pürüzsüz bir cilt hediye etmeye ne dersiniz? Kusursuz tenini “hayat kurtaran” elbiselerin ardına saklayan kadınları yüreklendirecek ve onlara risk alma cesareti verecek Braun Silk-épil 5 Islak ve Kuru, epilasyona yeni başlayan kadınlara özgür olmanın inceliklerini öğretiyor. Islak ortamda yapılan epilasyonun acıyı yüzde 30 oranında azaltması yeni Silk Epil 5’in ıslak çalışmasının en önemli sebebi. Sevdikleriniz dört haftaya kadar süren pürüzsüz cildin özgürlüğünü Dünyanın 1 numaralı epilatör markası Braun Silk-épil 5 ile çıkarabilir.

4.

Braun Face 832e yüz fırçası ve yüz epilatörü – 289TL
Dünyanın ilk 2’si 1 arada yüz epilatörü ve temizleme cihazı olan Braun Face ile hem doğal, hem de kusursuz görünebilirsiniz. Portföyüne 3 yeni fırça ekleyen Braun Face, yepyeni güzellik fırçalarıyla tüm kadınlara kişiselleştirilmiş cilt bakımının keyfini yaşatıyor. Braun Face’in Ekstra Hassas Fırça, Peeling Fırçası ve Makyaj Süngeri seçenekleriyle kişisel cilt bakımınızı yaparak ışıltınızı ortaya çıkarabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT