Brooks Brothers’dan Sonbahar Trendleri

Brooks Brothers’dan Sonbahar Trendleri

Alışveriş Alışveriş Rehberi Brooks Brothers’dan Sonbahar Trendleri

Tarihler: 22 Ekim 2018 Pazartesi ~ 22 Aralık 2018 Cumartesi

Firma: Brooks Brothers

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eki 22, 2018 ~ Ara 22, 2018

200 yıllık efsanevi giyim markası Brooks Brothers, sonbahar sezonunda hem kadın hem de erkekler için güçlü bir koleksiyon sunuyor. Koleksiyonda kırmızı, beyaz, mavi ve lacivertin doğal vurguları öne çıkıyor.

Brooks Brothers, yenikoleksiyonunda sonbahar tarzını tasarımlara yansıtıyor. Tarihi yapılar ve sokak modasından ilham alınan koleksiyonda ikonik vintage ceket, yıkanabilir yünden yapılmış merinos kazaklar kırmızı, beyaz, mavi ve lacivertle harmanlanıyor.

Pamuklu spor gömlekler, çizgili ikonik örgülü pololar, dokuma gömlekler ve ekose takım elbiseler koleksiyonun ilgi çeken parçaları arasında yer alıyor. Dış giyim parçalarından spor ceketler, yelekler ve montlar erkek giyimine modern, sportif ve lüks bir yorum getiriyor.

Ünlü modacı Zac Posen’in imzasını taşıyan Brooks Brothers Kadın koleksiyonunda lacivert ve siyah ana renkler olarak karşımıza çıkarken parlak kırmızı, baharat tonları ve maviler farklı alternatifler arasında yer alıyor. koleksiyonda blazer ceketler, kazak hırka takımları, kaşmir tişört ve çizgili süveterler modern kadınlar için zamansız şıklık sunuyor.

Brooks Brothers Sonbahar kadın koleksiyonu bağcıklı makosen ayakkabılardan yüksek topuklu ayakkabılara, clutchlardan eşarp ve fularlara kadar uzanan geniş aksesuar seçenekleri ile dikkat çekiyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT