Bu Bahar Çocuklar Tchibo ile Tarzını Konuşturuyor

Bu Bahar Çocuklar Tchibo ile Tarzını Konuşturuyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bu Bahar Çocuklar Tchibo ile Tarzını Konuşturuyor

Tarihler: 03 Mayıs 2017 Çarşamba ~ 03 Temmuz 2017 Pazartesi

Firma: Tchibo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 3, 2017 ~ Tem 3, 2017

Tchibo dünyası “Tarzını Yansıtan Çocuklar” koleksiyonu ve anneleri mutlu edecek birbirinden şık hediye alternatifleriyle hem çocuklar hem de anneler için dönüyor. Çocukların özgür ruhundan ilham alınarak tasarlanan montlar, şortlar, pantolonlar ve en az yüzde 95 oranında organik pamuk içeren kıyafetlerin yanı sıra anneler için hazırlanan birbirinden şık hediye seçenekleri 3 Mayıs Çarşamba gününden itibaren www.tchibo.com.tr internet mağazasında ve tüm Tchibo mağazalarında takipçilerini bekliyor.

Her hafta birbirinden farklı, şık ve fonksiyonel ürünleri takipçileriyle buluşturan Tchibo, 3 Mayıs Çarşamba gününden itibaren “Tarzını Yansıtan Çocuklar” temalı koleksiyonunu ve anneleri mutlu etmek için hazırlanan birbirinden şık hediye seçeneklerini herkesin beğenisine sunuyor. Çocukların tarzına tarz katacak rahat pantolonlar, rengarenk sweatshirtler, şortlar, spor malzemeleri ve annelere özel olarak hazırlanmış aksesuar setleri, spor ekipmanları ve mutfak yardımcıları setleri Tchibo’nun rengarenk dünyasında takipçilerini bekliyor.

Tchibo ile Organik Pamuklu, Doğa Dostu Bir Bahar!
Tchibo’nun “Tarzını Yansıtan Çocuklar” koleksiyonunda Organik Pamuklu, Doğa Dostu ürünleri de yerini alıyor. Tchibo’nun Organik Pamuklu ürünleri, en az %95 oranında organik pamuk içeriyor.

Organik Pamuklu ürünlerin de yer aldığı “Tarzını Yansıtan Çocuklar” temalı ürünler, 3 Mayıs tarihinden itibaren tüm Tchibo mağazalarında, www.tchibo.com.tr internet mağazasında ve 444 28 26 telefonla sipariş hattında, sağlıklı, konforlu ve rahat bir bahar geçirmek isteyen çocukları ve tüm bilinçli ebeveynleri bekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT