Bu Kalem Sanatçı Ruhlu Babalar İçin

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bu Kalem Sanatçı Ruhlu Babalar İçin

Tarihler: 11 Haziran 2013 Salı ~ 16 Haziran 2013 Pazar

Firma: elmasepeti

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 11, 2013 ~ Haz 16, 2013

elmasepeti.com’da kullanıcıların beğenisine sunulan XtremeMac ikisi bir arada dokunmatik ekran kalemi – Stylus, teknolojiyi yakından takip eden sanatçı ruhlu babalara hitap ediyor. Bir tarafı dokunmatik ekranda kullanılabilirken, diğer tarafında tükenmez kalem özelliği sunan bu işlevsel ürün ile dokunmatik ekranlar, kağıtlar adeta tuval olacak. Renkli bir dünyanın kapılarını açan XtremeMac Stylus kalem, KDV dahil 34,90 TL’lik fiyatıyla uygun bir hediye alternatifi olarak dikkat çekiyor.

Teknolojik aksesuar dünyası denilince akla ilk gelen platform olan elmasepeti.com, Babalar Günü için de kullanıcılara şık, eğlenceli ve bir o kadar da fonksiyonel hediye alternatifleri sunuyor. Bu hediye alternatifleri arasında dikkat çeken ve iki farklı özelliği tek bir üründe birleştiren XtremeMac Stylus kalem, akıllı telefon ve tablet sahibi babalara yeni ve renkli bir dünya vaad ediyor.

Gelişen teknoloji ve dokunmatik kalemler sayesinde artık akıllı telefon ve tabletlerin ekranları kullanıcılar için adeta birer tuvale dönüşüyor. XtremeMac’in hem iPhone 5, iPad ve Samsung Galaxy S4 gibi cihazlarla ve aynı zamanda bir tükenmez kalem olarak kullanılabilen ürünü, kullanıcılara yaratıcılıklarını hem ekran hem de kağıt üzerinde gösterme imkanı sunuyor.

Siyah, mavi, gümüş, kırmızı ve beyaz gibi farklı renk seçeneklerine sahip gövdesi ve kapaklı tasarımıyla oldukça şık görünen XtremeMac Stylus kalem, pratik bir kullanım vaad ediyor. Arka kısmındaki dokunmatik ekran uyumlu ucu sayesinde dokunmatik ekranlı cihazlarda kalem hassasiyetinde çizimler yapılabiliyor. Üstelik bu kalem dokunmatik ekranlarda sık yaşanan parmak izi sorununu da ortadan kaldırıyor. Diğer ucunda bulunan kapağın çıkarılmasıyla şık bir tükenmez kaleme dönüşen XtremeMac ikisi bir arada Stylus kalem, kullanıcılara gerekli durumlarda pratik bir çözüm sunuyor.

XtremeMac ikisi bir arada Stylus kalem, KDV dahil 34,90 TL’lik fiyatıyla Babalar Günü için uygun bir hediye alternatifi olarak dikkat çekiyor.

Babalar Günü 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT