Bu Kampanyada Gerçek Rakamlar Konuşuyor

Bu Kampanyada Gerçek Rakamlar Konuşuyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bu Kampanyada Gerçek Rakamlar Konuşuyor

Tarihler: 08 Ağustos 2018 Çarşamba ~ 08 Ekim 2018 Pazartesi

Firma: Konfor Mobilya

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 8, 2018 ~ Eki 8, 2018

Yeni ve modern konseptiyle mağazalarını yenileyen Konfor Mobilya, "Ağustos Ayına Özel Nakitte Net %20 İndirim ve 3.000 TL’ye Varan Anında Ürün Hediyesi" kampanyasıyla kârlılıktan önce müşteri memnuniyetini hedefliyor.

Mobilya sektöründe sahip olduğu tecrübeyi modern mağazacılık konseptiyle buluşturan Konfor Mobilya, marka bilinirliğini artırmak için kurguladığı Ağustos ayı kampanyasıyla gerçek fiyatlar üzerinden, gerçek indirimler sunarak sektörde bir ilki gerçekleştiriyor. Modern bir konseptle yenilenen Konfor ve Konfor Yatak markalarının ilk indirim çalışması olarak kurgulanan "Ağustos Ayına Özel Nakitte Net %20 İndirim ve 3.000 TL’ye Varan Anında Ürün Hediyesi" kampanyası, aynı zamanda açılan yeni mağazalarımızla birlikte markanın toplamda 50 mağazaya ulaşmasını kutluyor. Geleneksel kampanyalardan farklı olarak, mağaza açılışına ya da hafta sonuna özel günübirlik kampanyalar yerine, Ağustos ayı boyunca devam edeceği açıklanan kampanyayla kârlılık değil, marka bilinirliğini ve müşteri memnuniyetini artırmak hedefleniyor.

Gerçek liste fiyatları üzerinden kurgulanan kampanya kapsamında, Ağustos ayı boyunca Konfor ve Konfor Yatak mağazalarına gelen müşterilerimiz nakit alımlarında %20 net indirim ve 3.000 TL'ye kadar anında ürün hediyesi kazanıyor. Dileyen müşteriler, ürün hediyesini ek indirime dönüştürebiliyor. Konfor Yatak mağazalarından alışveriş yapan müşteriler ise 1.000 TL ve üzeri yatak alımlarında 100 TL indirim ya da nevresim veya pike takımı takımı hediyelerinden birini seçme şansına sahip oluyor.

Gerçek rakamlar, perakende sektörüne örnek teşkil ediyor
Sadece mobilyacılıkta değil, perakende sektörü genelinde yapılan kampanyaların ve indirim oranlarının müşteriler açısından kafa karıştırıcı olabildiğine dikkat çeken Konfor Mobilya Genel Müdür Yardımcısı Erden Gönen, "Konfor Mobilya olarak, gerçek rakamlar üzerinden, gerçek indirimler yapmaya özen gösteriyoruz. Yenilenen bir vizyon ile çıktığımız marka yolculuğunda kurguladığımız bu farklı ve özel kampanyanın etkili olacağına; mobilya sektörüne ve hatta tüm perakende sektörüne örnek teşkil edeceğine inanıyoruz." diye konuştu.

Yapılan kampanya ile kârlılığa değil, yatırımcılarımızın ve müşterilerimizin memnuniyetine odaklandıklarını ifade eden Gönen, "Ağustos ayı boyunca fiyatları dibe çekerek ciroları artırmayı, böylelikle yeni yatırımcılara, konsepti yenilenen bayilerimize ve Konfor markasıyla ilk kez tanışacak müşterilerimize sıcak bir merhaba demeyi amaçlıyoruz. Ayrıca, yıl sonuna kadar geri kalan 20 mağazanın da dönüşümünü tamamlamayıp toplamda 50 konsept mağazaya ulaşmayı hedefliyoruz." dedi.

Konfor Mobilya yeni vizyonla büyüyor
Konfor Mobilya, 20. yılını tamamlayacağı 2019 sonuna kadar Türkiye genelinde 200 mağazaya ulaşmayı planlıyor. Mevcut Konfor mağazalarının 50'si, markanın geçirdiği dönüşüme uygun olarak yenilenirken, 2018 yılı bitmeden açılacak 50 yeni mağazayla birlikte, Konfor markasını taşıyan mağaza sayısı 100'e ulaşacak. Konfor, 2019 yılında 100 mağaza daha açarak 20. yılını 200 mağazayla taçlandıracak. Erden Gönen, bu mağazaların 140 tanesinin yenilenen Konfor Mobilya konseptine sahip olacağını, 60 mağazanın ise Konfor Yatak adıyla açılacağını ifade etti.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT