Bu Köşe Yaz Köşesi

Tarihler: 27 Haziran 2012 Çarşamba ~ 27 Ağustos 2012 Pazartesi

Firma: Evgör

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 27, 2012 ~ Ağu 27, 2012

“Tasarımla Mutluluğun Birleştiği Nokta” Evgör Mobilya’nın rengârenk köşe takımları, Yaz’ı her mevsim evinizin salonuna taşıyor.

Müşterilerine tasarım, fiyat, konfor ve estetik konusunda zengin seçenekler sunan EVGÖR Mobilya’nın köşe takımlarında bu sene rengârenk ve cıvıl cıvıl modeller öne çıkıyor. Gökkuşağının insanın içini ısıtan renkleri ve çiçek bahçesini andıran motifleriyle EVGÖR köşe takımları, evlere her mevsim Yaz’ı yaşatıyor. Eğer siz de yaz sıcaklığını oturma odanıza veya salonunuza taşımak istiyorsanız, firmanın Beyoğlu, Üsküdar ve Çamlıca mağazalarını ya da Türkiye’nin en büyük online mobilya sitesi Evgor.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz. Üstelik göz alıcı renk ve desenlerdeki köşe takımlarına, sürpriz yaz indirimlerinin yanı sıra “Şimdi Al, Ödemeye 3 Ay Sonra Başla” kampanyası sayesinde taksitlerine sonbaharda başlayarak sahip olabilirsiniz.

Yeni evlenenlerin ve evini yenileyenlerin adresi EVGÖR Mobilya’nın modern tarzdaki köşe takımları, sahip olduğu tasarım, renk ve desenleriyle adeta yazın sıcaklığını oturma odalarına taşıyor. Evlerinde her mevsim yazı yaşamak isteyenler, EVGÖR mağazalarında ve www.evgor.com.tr adresinde 760 TL’den başlayan fiyatlarla satışa sunulan köşe takımlarına göz atabilirler.

Köşe takımınızı bugünden alın, ödemeye sonbaharda başlayın!

Köşe takımlarında hemen her zevke ve bütçeye uygun geniş bir ürün yelpazesi bulunan EVGÖR Mobilya, “Şimdi Al, Ödemeye 3 Ay Sonra Başla” kampanyası ve “Emanet Sistemi” uygulaması ile özellikle yeni ev kuran evlenecek çiftler için hem ödeme kolaylığı hem de beğendikleri mobilyaları önceden satın alıp evlerine istedikleri zaman teslim edilmesi konusunda seçenek sunuyor.

Evgör Mobilya’nın, yaz köşe takımları hakkında detaylı bilgi için www.evgor.com.tr adresini ziyaret edebilir, Türkiye’nin her yerinden 444 888 6 numaralı telefonu arayabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT