Bu Sonbahar, DeFacto ile Hem Şık Hem Rahat

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bu Sonbahar, DeFacto ile Hem Şık Hem Rahat

Tarihler: 22 Ağustos 2014 Cuma ~ 22 Ekim 2014 Çarşamba

Firma: DeFacto

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ağu 22, 2014 ~ Eki 22, 2014

Ürünlerinde rahatlık ve şıklığı bir araya getiren DeFacto, 2014 – 2015 Sonbahar Kış Koleksiyonu’nda Akdeniz sıcaklığını tasarımlarına taşıdı. Stil sahibi ürünleri ile sonbaharın serin günlerini karşılamaya hazırlanan DeFacto, her zaman şık ve rahat olmak isteyenler için sıcacık bir ürün yelpazesi sunuyor.

Her sezon yeni koleksiyonları ile moda tutkunlarının beğenisini toplayan Akdeniz rahatlığının adresi DeFacto, 2014-2015 Sonbahar-Kış sezonunu, birbirinden şık ve rahat koleksiyonlar ile karşılıyor.

İki ayrı temanın göze çarptığı DeFacto 2014-2015 Sonbahar-Kış Kadın Koleksiyonu’nda; kıpır kıpır yerinde duramayanlar için ‘Trendy’, şıklığı rahatlıkla birleştirmek isteyenler için ‘Casual’ serileri moda tutkunlarının favorisi olacak. Geometrinin keskin hatları, 60’lar, canlı renkler, animal print detaylar, toprak tonları ve sonbahar çiçeklerden ilham alan koleksiyonda, geçtiğimiz sezon dikkat çeken monokrom temasının etkisi hissedilmeye devam ediyor. Ekose, tüvit ve peluş kumaşların ağırlıkta olduğu koleksiyonun ana renklerini ise bordo, kırmızı, toprak tonları, siyah, beyaz ve mavi oluşturuyor.

Şık ve rahat seçenekleri ile dikkat çeken DeFacto Sonbahar-Kış 2014-2015 Erkek Koleksiyonu’nda ise, erkek modasının zamansız deseni ekose altın çağını yaşıyor. Zengin bir renk paletine sahip olan koleksiyonda; toprak tonları, bordo ve yeşilin yanı sıra klasik şıklıktan vazgeçmeyenler için kahverengi ve siyah tonları da göze çarpıyor. Balıksırtı ve dokulu kumaşlarla kombinlenen ekoseler, hacimli şallar ve patchlerle zenginleşen koleksiyonda, renkli dechino pantalonlar, örme yelek ve ceketler ile kombinleniyor.

DeFacto 2014-2015 Sonbahar Sonbahar Kış Koleksiyonları’nı DeFacto mağazalarında ve www.defacto.com.tr online mağazasında bulabilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT