Bu Yaz Gücünüzü Renklerle Birleştirin

Bu Yaz Gücünüzü Renklerle Birleştirin

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bu Yaz Gücünüzü Renklerle Birleştirin

Tarihler: 09 Haziran 2021 Çarşamba ~ 09 Ağustos 2021 Pazartesi

Firma: Atasay

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Haz 9, 2021 ~ Ağu 9, 2021

Havaların ısınmasıyla beraber tarzımıza bol bol sarılar, maviler, yeşiller, pembeler eklemeye başladık. Keşfe çıktığımız bu renkli rotada kombinlerinizi bütünleyecek takılarınızla kendinizi dışarıya atacağınız yaz akşamlarına hazırlanın. Tiril tiril yaz kıyafetlerinizin üzerinde ışıl ışıl parlayacak renkli ve keyifli tasarımlar her ‘yaz’ anınıza uyum sağlayacak.

İçimizi ısıtan sıcak günler nihayet geldi; şimdi güneş, deniz ve kuma hazırlanma zamanı. Rengarenk elbiseler, tişörtler, şortlar ve etekler gardıroplarda hakimiyetini ilan ettiği bu dönem ruhumuza da yepyeni bir soluk getirdi. Atasay’ın yaza özel hazırladığı, her tarz ve yaşa uygun tasarımları mücevher tutkunlarına güçlü bir perspektif sunarak, yazın renkli enerjisine liderlik edecek.

Atasay’ın özel renkli kaplama tekniği ile hazırladığı bileklik, yüzük ve küpeler güneşin sonsuz ışıltısını üzerinde toplamak isteyenler için en ideal tasarımların başında geliyor. Yine farklı kombinler ile tasarlanan ve güneş, deniz yıldızı ile çapa gibi figürlerin süslediği sezon trendi tasarımlarla yaz geceleri hiç bitmesin isteyeceksiniz.

Atasay’ın sezon ürünleri için Atasay mağazaları veya www.atasay.com adresine uğramanız yeterli.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT