Bu Yaz Sahillerde Ultrabook Keyfi Yaşanıyor

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bu Yaz Sahillerde Ultrabook Keyfi Yaşanıyor

Tarihler: 30 Temmuz 2012 Pazartesi ~ 30 Eylül 2012 Pazar

Firma: Samsung

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 30, 2012 ~ Eyl 30, 2012

Samsung’un ilk Ultrabook™’u ince ve hafif tasarımıyla kullanıcılarını sahilde de yalnız bırakmıyor ve onlara , keyifli bir tatil deneyimi sunuyor.

Dünyanın teknoloji liderlerinden Samsung Electronics, inceliği ve hafifliği ile çok beğenilen ve beklentilerin çok üstünde bir performans sunan Samsung 5 Serisi Ultrabooklar ile tatil ortamlarına da renk katıyor.

Performans ve depolama kapasitesi ihtiyaçlarına en iyi şekilde karşılık veren ULTRA 5 Serisi Ultrabooklar ,3. nesil Intel® Core™ i5 işlemci ile çalışıyor.

5 Serisi ULTRA, Ivy Bridge işlemcilerle “hız” kavramını yeniden tanımlıyor

Tatile gidip işten uzaklaşamayanların derdine derman olacak Samsung Ultrabooklar 13 ve 14 inç ekran seçenekleri ile sunuluyor. Ultra 5 Serisinin 14 inç 530U4C modeli üstün performansını Intel® Core™ i5-3317U işlemci, 8GB’a kadar genişleyebilen bellek kapasitesi, Diskeeper’in ExpressCache™ sistemi ve NVIDIA® GeForce® GT 620M HD grafik kartı tamamlıyor. Bu teknik özellikler sayesinde ULTRA 5 Serisi yalnızca 20 saniye içinde hızla ön yükleme yapabiliyor, 2 saniye içinde uyku modundan normal moda dönebiliyor, web’de taramayı da önceki nesil dizüstü bilgisayarlara oranla iki kat daha hızlı yapabiliyor.

Bu ihtiyaçlardan ödün vermemek için 14 inç ekran boyutuna sahip ULTRA 5 Serisi, 750GB’a kadar ultra depolama kapasitesi sunuyor ve kullanıcıların yanlarında harici bir depolama cihazı taşıma ihtiyacı duymadan tatillerini keyifle sürdürmelerini sağlıyor.

Ultrabookların daha uzun ömürlü pili sayesinde çok daha da fazla gelişmiş performans sağlanıyor. Samsung ULTRA 5 Serisi tek bir kez şarj edildikten sonra 6.5 saate kadar pil ömrü sunuyor bu sayede kullanıcılar ultra özelliklerin keyfini tatilde dinlenirken neredeyse tüm gün yaşıyor.

Samsung Battery Life Plus teknolojisi pil hücrelerinin orijinal kapasitesinin %80’ini 1.500’şarj/ 3 sene boyunca koruyor; bir diğer anlamda pilin yaşlanmasını önlüyor. Bu da pilin diğer dizüstü bilgisayarlara oranla beş kat daha uzun ömürlü olması anlamına geliyor.

Ürünle ilgili daha ayrıntılı bilgi ve multimedya içeriği için samsung.com.tr ya da www.facebook.com/samsungnotebook’u ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT