Bu Yazın Hit Parçası İkonik Boy

Bu Yazın Hit Parçası İkonik Boy

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bu Yazın Hit Parçası İkonik Boy

Tarihler: 29 Mayıs 2018 Salı ~ 29 Temmuz 2018 Pazar

Firma: Levi’s®

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr May 29, 2018 ~ Tem 29, 2018

Yaz stilinin vazgeçilmez parçası body’ler bu sezon yine ön planda! İster athleisure akımını stilinize adapte edin, ister logo çılgınlığına ayak uydurun; Levi’s® body’ler sizi hem plaj keyfinizde hem de eğlenceli yaz gecelerinde yalnız bırakmayacak.

Kırmızı, lacivert ve beyaz gibi farklı renk seçeneklerine sahip Levi’s® logolu body’ler, tüm yaz boyunca keyifli vakit geçireceğiniz festivallerde, pikniklerde, plaj partilerinde ya da arkadaşlarınızla birlikte çıkacağınız bir cumartesi akşam yemeğinde tarzınızın tamamlayıcı olacak.

Sıcak yaz günlerinde denim bir etek ve sandaletle ya da favori 501® şortunuz ve sneaker’larınızla görünümünüzü tamamlayan bu body’ler, güneş battıktan sonra 501® skinny jean’iniz, trucker ceketiniz ve topuklu ayakkabınızla şık bir havaya bürünüp sizi geceye hazır hissettirecek.

Streç jarse kumaşla tasarlanan ve ikonik bir silüete sahip Levi’s® bodysuit’in yüksek beli ve geniş yakası cool bir görünüm sunarken, açık sırt detayı stilinize tüm yaz boyunca vazgeçemeyeceğiniz bir cazibe ekliyor.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT