Bu Yılbaşı Sevdiklerinizi Spora Başlatmaya Ne Dersiniz?

Alışveriş Alışveriş Rehberi Bu Yılbaşı Sevdiklerinizi Spora Başlatmaya Ne Dersiniz?

Tarihler: 17 Aralık 2012 Pazartesi ~ 31 Aralık 2012 Pazartesi

Firma: Decathlon

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Ara 17, 2012 ~ Ara 31, 2012

60 farklı spor dalında, 35.000’den fazla spor ekipmanıyla Decathlon bu yıl herkese sporu sevdirecek!

İstanbul Forum , Marmara Forum , Ankara KentPark ve İzmir Optimum’daki dev mağazalarıyla sporu sevdiren Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon’da sevdikleriniz için binlerce sportif hediye seçeneği var! Sevdikleriniz ve siz bu yıl spora başlamak istiyorsanız Decathlon mağazalarında 60 farklı spor dalında her tür spor ekipmanı, tekstili ve aksesuarını bulabilirsiniz. Spor alışverişini hiç olmadığı kadar zevkli kılan Decathlon’un en büyük özelliği, en yenilikçi ve en kaliteli spor ekipmanlarını mümkün olan en düşük fiyatlarda sunuyor olması

Her yılbaşında yeni yıl için yeni kararlar alır, hayatımızı değiştirmek ve güzelleştirmek için kendimize sözler veririz. Hemen herkes için bu listenin en başında: “Bu yıl mutlaka spora başlayacağım!”vardır. Avrupa’nın en büyük spor perakende zinciri Decathlon, yeni yılda 7den 70e herkese sporu sevdirmek için binlerce sportif hediye seçeneği sunuyor.

Bu yılbaşı sevdiklerinizi hem mutlu edecek hem de onları spora başlamaya heveslendirecek hediyeler arıyorsanız Decathlon mağazalarında her bütçeye uygun binlerce ürünü bir arada bulabileceksiniz. Decathlon mağazalarında kayaktan futbola, dağcılıktan basketbola, danstan balıkçılığa, tenisten judoya kadar pek çok farklı sporla ilgili aradığınız tüm ürünleri bulabilirsiniz. Decathlon 2013’te herkesi sporla tanıştıracak ve sporu çok sevdirecek!

Macerayı seven sportif sevdikleriniz için HD Aksiyon kameralarından, şehir hayatına hareket katacak katlanan bisikletlere; kayak keyfine müzik ve handsfree telefonda konuşma deneyimi katan bluetoohlu kasklardan , elektrikli ısıtma teknolojisine sahip montlara; trendy snowboard ve kayaklardan karda eğlenceyi garantileyen kızaklara pek çok sportif hediye seçeneği Decathlon mağazalarında!

Decathlon İstanbul:Forum İstanbul, Kocatepe Mahallesi Çanak Bölgesi 34030 Bayrampaşa-İstanbul
Decathlon Ankara:Kentpark AVM, Eskişehir Yolu 7.km No:164,Çankaya-Ankara
Decathlon İzmir: Optimum AVM,Beyazevler Mah. Akçay Cad. No.101 Gaziemir-İzmir

Decathlon.com.tr
Yılbaşı 2013

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT