Buluşmalara Kucak Açan Kanepe; Babil Serdiyar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Buluşmalara Kucak Açan Kanepe; Babil Serdiyar

Tarihler: 18 Temmuz 2014 Cuma ~ 18 Eylül 2014 Perşembe

Firma: Koleksiyon

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Tem 18, 2014 ~ Eyl 18, 2014

Bayramlarda uzaklar yakınlaşır, özlem giderilir, sofralar kurulur ve ev tam bir şenlik yerine döner. Buluşmaların sıkça yaşandığı ve yaşanacağı bu günlerde Serdiyar’ın konforlu tasarımı, estetik detayları aileniz ve konuklarınızı kucaklayacak.

Bayramın gelmesiyle özlediklerimize kavuşmak için yaptığımız planlar hep bir araya gelmek üzerine. Hasret giderilecek ve neşesi bol sohbetlerle özlem sona erecek. Aileniz ve de konuklarınız için hem Mezopotamya topraklarından hem de Babil tarihinden esinlenerek Faruk Malhan tarafından tasarlanan Babil ailesi üyesi Serdiyar kanepe ile ‘buluşma’ kavramı bir kez daha anlam kazanıyor. Geçmişten gelen estetik detaylar günümüz modernizmiyle Babil serisinde ve bu ailenin üyesi Serdiyar kanepede buluşuyor.

Babil Serdiyar kanepenin yüksek sırtı sizi sarıp sarmalıyor ve hem size hem de konuklarınıza memnun kalacakları bir konfor yaşatıyor. Dilediğiniz zaman kendinizle baş başa kalmanız için de olanak sağlayan Babil Serdiyar’ın yüksek sırtı iki alanı birbirinden ayırmak için bölücü olarak da kullanılabilir. Ayak detaylarını, kol kısımlarında tekrarlıyor olması estetik detaylarından sadece biri. Farklı renklerde yastıklarla sırt bölgesini destekleyen yapısı ile fonksiyonelliğinin göstergesi olarak dikkat çekiyor.

Babil Serdiyar ve Babil ailesinin diğer üyelerini görmek için Koleksiyon mağazalarına gelebilir ya da www.koleksiyon.com.tr adresini ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT