Butigo Sonbahar Kış Koleksiyonu’nda Modern Esintiler

Butigo Sonbahar Kış Koleksiyonu’nda Modern Esintiler

Alışveriş Alışveriş Rehberi Butigo Sonbahar Kış Koleksiyonu’nda Modern Esintiler

Tarihler: 08 Kasım 2017 Çarşamba ~ 08 Ocak 2018 Pazartesi

Firma: Butigo

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Kas 8, 2017 ~ Oca 8, 2018

Farklı kadın profillerinden ilham alarak hazırlanan modelleri ile dikkat çeken Butigo, 2017 Sonbahar/Kış koleksiyonunda zarafeti, rahatlığı ve feminenliği tasarımlarına yansıtıyor. Hem gündüz hem de gece için alternatifler sunan Butigo, tasarımlarında kadınların farklı tarz ve kombinlerde kullanabileceği ayakkabı çeşitliliğini ön planda tutuyor.

Sezonun en sevilen trendlerinden olan toka detayı, Butigo koleksiyonunda modern bir yorumla karşımıza çıkıyor. Süet görünüm ve detaylarının hâkim olduğu modeller günün her anında şık olmak isteyen kadınları kendine çekiyor. Taba, krem, siyah gibi renklerin ön planda olduğu koleksiyonda, gotik esintiler parlak detaylarla buluşuyor.

Butigo’nun 2017 Sonbahar/Kış koleksiyonunda yer alan tokalı bot modellerini görebilmek için FLO mağazalarına uğrayabilir ya da www.flo.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT