Butigo Stilettolarla Göz Alıcı Adımlar

Butigo Stilettolarla Göz Alıcı Adımlar

Alışveriş Alışveriş Rehberi Butigo Stilettolarla Göz Alıcı Adımlar

Tarihler: 06 Eylül 2016 Salı ~ 06 Kasım 2016 Pazar

Firma: FLO

Paylaş:

Yorumlar:

istanbul.net.tr Eyl 6, 2016 ~ Kas 6, 2016

Her kadının gardırobunda mutlaka bulunan stilettoların en şık ve en renkli modelleri, ulaşılabilir modanın en şık temsilcisi BUTİGO koleksiyonlarında kadınları bekliyor. BUTİGO’nun, bol çeşit ve rengarenk alternatiflerin bir arada bulunduğu koleksiyonuyla tüm kadınlar kendini baştan yaratıyor!

BUTİGO’nun metalik renklerin hakimiyetindeki sivri burun stilettolarını, düz bir jeanle kombinleyerek sokak modasına damganızı vurabilirsiniz. Şık bir akşam yemeğinin de olmazsa olmazı stilettolarla şıklığınızı tamamlayabilir, bağcıklı modellerle tüm gözleri üzerinize çekebilirsiniz. İnce topuğun zarif tasarımlarla buluştuğu BUTİGO’nun sezon trendi renklerdeki stilettolarıyla her an her yerde tarzınızla öne çıkabilirsiniz. BUTİGO’nun dünya ayakkabı trendleriyle paralel tasarlanan stiletto ve topuklu ayakkabıları bu yaz her tarzın tamamlayıcısı olacak!

BUTİGO’nun 2016 İlkbahar/Yaz koleksiyonunda yer alan birbirinden şık modellerini görebilmek için FLO mağazalarına uğrayabilir, www.flo.com.tr’yi ziyaret edebilirsiniz.

istanbul.net.tr

Kare Kod (QR) Uygulaması

Sitemizde yer alan Mekan sahipleri ,etkinlik düzenleyenler, Kare (QR) kodunuzu oluşturun, bilgilerinizi mobil kullanıcılarla kolayca paylaşın. Oluşturduğunuz kare (QR) kodu yazıcınızdan basarak hemen kullanabilirsiniz.

Resime sağ tıklayıp jpg formatında farklı kaydedebilirsiniz.

Herhangi bir yorum yapılmadı ilk yorumlayan siz olun...
Yorumlar yaparak sesini duyur..!

İlginizi Çekebilir

SAYFAYI PAYLAŞIN

Facebook Twitter İnstagram Pinterest Mesaj Email
KAPAT

HAKKIMIZDA

Hakkımızda iletisim Yasal Uyarı Reklam Android Apple
KAPAT